Ha - nőként - "választhatnál" testalkatot - vajon mi lenne az ideális? A vékonyabb, sportosabb, kisebb mellméretű - vagy a formásabb, nőiesebb idomú?
Figyelt kérdés
Persze hogy valódi értelme nincs az ilyen kérdéseknek, mert mindenkinek a saját alkatával kell jóban lennie. Mindössze kíváncsiságból tettem fel a kérdést, amit az váltott ki, hogy a kérdésben jelzett két típusú nő beszélgetett, és mindkettő a másikat irigyelte az adott alakjáért. És tényleg csak arra irányult a kérdés, hogy ki mit gondol a nők számára - és nem a férfiak szeme számára - "ideális testalkatról, véletlenül sem az elégedetlenséget akarná hangsúlyozni.2016. jún. 10. 16:25
1/11 anonim válasza:
Meg vagyok elégedve az alakommal, ha sikerülne még pár kilót leadni (az eddigi 15 után) akkor semmi bajom nem lenne. :) Egy kicsit a kettő keveréke vagyok, karcsú a derekam a csípőmhöz képes, a popsim is viszonylag formásnak mondható, a lábam izmos, főleg a vádlim, de a combom is. A mellem viszont már kisebb, felül inkább sportosabb az alakom.
3/11 anonim válasza:
Sportos alkatot választanám.
Vékony derék de vastagabb comb és fenék, kis mellek. Ez az ideál számomra. Van ilyen alkatú ismerősöm és gyönyörű :)
4/11 anonim válasza:
Teltkarcsút/homokórát, egyértelműen. Alkatra most is ilyen vagyok csak van rajtam pár kiló plusz.
5/11 anonim válasza:
Olyan fura ez a kérdés. Mintha nem lehetne alakot választani :O Mindenki olyan, amilyen lenni szeretne! Egyedül a magasságoddal nem tudsz mit kezdeni :)
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Átlagos méretű mell, B kosaras, karcsú derék, formás fenék, nem is túl nagy nem is túl kicsi, formás comb, kicsit szélesebb csípő
Olyan 90-70-95, anyukámnak meg nővéremnek is ilyesmik a méreteim nekem meg 100-80-100 , le kéne dobni mindenhonnan egy tizest :'D
9/11 anonim válasza:
En mindenkeppen a vekony, sportosat valasztanam. Kis mellekkel (A kosar). Szerintem ez a legszenn
10/11 anonim válasza:
Mindenképp a víziló típus a találó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!