Valaki tudn javasolni valami gyakorlatot? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Izmosabb,formásabb feneket és combokat szeretnék. De nem tudom, hogy milyen gyakorlatokat kéne csinálnom. Valaki tudna javasolni valamit? Illetve ha a gyakorlatomat napi rendszerességgel csinálom akkor hány hét/hónap múlva érek el látványosabb eredményt? A válaszokat előre is köszönöm. :) 16/L#torna #erősítés #tanács #alak #alakformálás #gyakorlat #rendszeresség #comb #comberősítés #combgyakorlat
2019. júl. 13. 18:06
1/8 A kérdező kommentje:
*tudna,*gyakorlatokat
2019. júl. 13. 18:09
2/8 anonim válasza:
intenset start program
hetente küld gmailre gyakorlatot
aztán lehet választani hogy folytatod e ezesetben a rebelt küldi ez már erősebb ugyanugy heti
küld mellé diétát
és én szeméyszerint mellé még 20 km t biciglizek
3/8 anonim válasza:
a látható változás egyénenként más de a rebelnél már érzed a start program eredményét
4/8 anonim válasza:
De a zumbát is nagyon ajánlom az 1 órásat nem a 15 perces én ez mind csinálom és csak szöknek a kilók
De amit nem csinálok mert nagyon nehéz de ha téged érdekel van a HIIT EDZÉS beirod youtube ba és ott is 15-20 fél 1 órás minden ott van meg beirhatod pl comberősités és akkor kiadja a gyakorlatokat neked meg nem kell mást tenned mint minden nap csinálni
5/8 anonim válasza:
Ha gyors eredmenyt akarsz latni, akkor SÚLYZÓS edzes a legjobb. Guggolas,guggolas szélesen, kitörés, csípőemelés, stb. Youtubeon van rengeteg video, hogy mit hogyan kell csinalni. Ha nincs rajtad sok zsír és csak heti 3× fogsz edzeni,akkor már kb. 2 heten belül latszik a fejlődés. Taplalkozasra is oda kell figyelni
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2019. júl. 14. 13:01
8/8 anonim válasza:
Én is "Izmosabb, formásabb fenekeket és combokat szeretnék." Az sem baj ha 16-26-36-46 éves Hölgyeké! :) Ajánlatokat privátban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!