Hátizsákból csomagtartó táskává alakítható táska létezik?
Sziasztok!
Egy olyan táskát keresnék biciklire, amit tudok csomagtartó táskaként szállítani, majd gyors felkapni a hátamra, ha lezárom valahova. Tudom, hogy ilyenek vannak féloldalas kiszerelésben, de engem valami olyasmi érdekelne, mint amit a Decathlonban is lehet kapni, csak valamivel nagyobb méretben és minőségibb anyagokból.
Tehát a háti táska, amit úgy lehet csomagtartó táskává alakítani, hogy mind a két oldalra eloszlassa a súlyt.
Előre is köszi a válaszokat!
Nagyobb méretben...??? Akkor hogy fogod felvenni a hátadra? Már ez is súlyosnak tűnne megpakolva...
Az Ortlieb vagy VAUDE oldalán nézelődj - ezek profi cuccokat árulnak. Persze profi áron :)
Féloldalasból hatalmas a választék! Milyen súlyt akarsz benne vinni, hogy feltétlenül el kell oszlatni a súlyt...? Én túrázni is féloldalassal megyek - semmi probléma nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!