Milyen kerékpáros oldaltáskát ajánlotok egy 38x26 cm méretű laptophoz, ami hátsó csomgatartóra szerelhető?
A csomagtartó egy nyeregcsőre szerelhető típus lenne, pl. Kellys Porter. Táskából néztem pl. a Decathlonban kapható ELOPS márkájút, de az sajnos pont nem jó méretben, 40x24cm :(
Továbbá kérdésem azok felé, akik visznek így laptopot: nem gond a rázkódás vajon? Mondjuk SSD van benne, mozgó alkatrész nincs, de akkor is tartok tőle, hogy nem tesznek majd jót neki a csodás fővárosi utak..
"nem gond a rázkódás vajon?"
de
nagyon!
én a telefonomat sem teszem a kerékpárra...
még összetelós bringára sem!
sajnos a kerékpárokon 30-50-100 g-s terhelés is érheti az elektronikus eszközöket. igaz nagyon rövid ideig. és az is igaz, hogy nagyon sokszor.
hiába nincs - a ventillátoron kívül - mozgó alkatrész az eszközben, a forrasztások, csatlakozások nem ekkora terhelésre vannak méretezve. Valszeg sokáig nem lesz baja, de ki tudja mikor romlik el?????
bár a porter elég rugalmas - nekem is van, tényleg tök jó cucc, de akkor sem bíznék rá egy laptopot.
vidd hátizsákban!
Rendben hogy aszfaltúton tekerek, de azért ott is akad bőven döccenő, pl. padka (még ha akadálymentesített is, általában azért meghagynak 1-2 cm magasságot belőle..) vagy ha villamossíneket keresztezek.
De ha 3 évet kibír, az már jó, utána úgyis újat ad a cég :D
Szóval akkor vissza az eredeti kérdéshez: milyen oldaltáskát tudtok ajánlani, amibe belefér egy ekkora laptop? (és lehetőség szerint nem egy egyszerű vászontáska, hanem valamennyire azért ki van párnázva, hogy ne legyen gond ha nekiütődik a csomagtartó oldalának)
Köszönöm, megpróbálom ezt a Tchibo-táskát, bár azt írják, hogy nehéz feltenni/lepattintani. Meglátjuk. 2 év garit adnak rá, és 30 napon belül visszaadják az árát is, ha nem válik be.
Egyébként találtam az Amazonon 1-2 szóba jövő táskát, de utánakérdeztem, és bár beleférne a laptop, nem ajánlották, mert sajnos nem párnázottak belül:
Rhinowalk Rear Bicycle Pannier Bag, 25L [link]
LEMEGO 27L Bike Bag [link]
A Kellys Porter helyett pedig egy oldaltámaszos csomagtartót választottam, mert a Porternél nekiütődne a kerékhez a táska:
XLC RP-R06 GYORSZÁRAS HÁTSÓ CSOMAGTARTÓ NYEREGCSŐRE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!