Ingyenes edzős appok fogyáshoz, illetve izomépítéshez?
Sziasztok! Olyan edzős appot keresek, ami ingyenes és kiírja az égetett kalóriákat.
A ‘Home Workouts’-ot, illetve a ‘Lose Weight in 30 Days’-et ismerem, de ott is a legtöbb edzésterv fizetős.
Esetleg valaki ismer még hasonló/jobb appokat, amik bejöttek nektek?
A válaszokat nagyon szépen köszönöm!!:)
Ajánlás: kaloriabazis.hu
A fogyás az evésen mulik
Nincsen ingyenes app.
Ahogy az étrendkiegészítők, italok, felszerelések, ruházat stb gyártói, forgalmazói is meg akarják kopasztani a fogyni vágyókat, úgy a szoftverfejlesztők is felismerték hogy bizony ez egy jó üzlet, úgyhogy gyakorlatilag mára már egyik app sem ingyenes.
Vannak szinte mindegyiknél próbaidőszakok néhány nap, hét, 1 hónap. Használd ki, nézd meg hogy milyen. Vagy fizess ki egy hónapot és nézd meg hogy jó-e, aztán csináld meg magadnak a listákat, jegyzeteket magadnak excelben ingyen.
Youtubon millio edzes fenn van
Messengeren megnyitod nincs reklam sem
Valasz olyat amilyen eszkozod van otthon
Vagy ha semmi akkor napi x km seta
Seta utan nem zabalsz ra mint mondjuk edzes utan lehet tul eszed magad.
Anno heti 3x1h aerob biciklivel ugyanannyit fogytam mint mikor a napi 10.000lepest tettem
Itt a konstans x kcal a fontosabb nem az hogy mit csinalsz
Vmint canga utan ehesebb es faradtabb voltam
Seta viszont maceras elindulni
Mindkettot abbahagytam vegul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!