Egy gyúrós srácnak mi abban a dicsőség, ha szkanderben lenyom egy 65 kilós vézna gyereket?
Figyelt kérdés
A munkatársaim szkanderozgattak ebédszünetben, majd az egyik mázsás hegyomlás kihívott engem is. Persze tudtam, hogy esélytelen vagyok, mert kb kétszer akkora mint én, de a poén kedvéért belementem. Az elején még csak tartotta a kezem, és azön röhögött, hogy én mennyire erőlködöm, aztán hirtelen úgy az asztalhoz vágott, hogy még most is fáj picit kezem. Ezután röhögve azt mondta, hogy "egyél még egy kicsit".
Ez sportszerü volt? Azt gondolja, hogy ezzel most becsicskított?
2024. jún. 28. 22:51
11/11 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen ismerősöm. Szerintem szerette érezni az erőfölényét vagy azt, hogy az ellenfél is érezte. Nem kimondott kigyúrt srác volt, de az edzés azért látszott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!