Mikor jön el végre újra az a dicsőséges időszak, amikor lehet edzeni?
Nincs házi edzőtermem, fekvőtámasszal meg nem lehet fenntartani az erőszintet
Az otthoni edzés max egy kezdőnek opció, aki évek óta komolyan edz, annak csak egy kényszermegoldás
Meglep hogy ennyi komolytalan sportoló van ezen az oldalon
izomcsávó vagy? :)))
Miért ne lehetne normálisan edzeni? Fuss, emelgesd a bútorokat, stb. stb.!
Légy kreatív!
Amúgy mióta nevezik sportnak ezt? Izomnövelés, semmi egészséges nincs benne..
Az erőemelésnek köze nincs a testépítéshez
De nem kell konditermekkel példálózni, semmilyen egyesület nincs nyitva, bokszolni se mehetsz, focizni se stb..
Ha komoly sportoló lennél, akkor az egyesületed konditermébe bemehetnél edzeni, mivel igazolt sportolók edzéseire nem vonatkozik a szabály.
De ha csak félkomoly lennél, akkor lenne otthon is ez-az nálad (súlyok, húzódzkodó rúd, esetleg összecsukható eszközök), valamint képes lennél ezen egy hónapra alternatív, részben saját súlyos edzéstervre váltani, pl. ismétlésszám növelésével, sebesség növelésével, szálkásítási időszak előrehozásával, stb., stb. Nem pedig sírnál, mint egy hercegnő.
A versenyzés engem hidegen hagy, csak annak a kedvéért edzek, hogy erős legyek, a szereplés, érmek, csapat, ez engem nem hat meg.
Tervezek egy saját otthoni felszerelést beszerezni, de jelenleg 20 évesen nincs arra keretem, hogy létrehozzam ezt. Kb 500 ezres beruházás lenne.
Át lehet állni saját testsúlyos edzésre, de a gond, hogy ez nem 1 hónapig fog eltartani, hanem sokkal tovább...
Én nem sírtam, csak azt kérdeztem, hogy várhatóan mikor lehet újra teljes erőbedobással edzeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!