Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó ez az edzésterv?

Jó ez az edzésterv?

Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni modellnek,nem kifutóra,hanem fotómodell. Találtam is egy nagyon szimpatikus ügynökséget,de szeretném kicsit,hogy feszesebb legyek vagy hogy is mondjam. 171 cm vagyok és 59 kg. 55kg-ra szeretnék lefogyni és egy kis izmot is felszedni. Heti 3x szeretnék futni (nagyon megszerettem,de óvatosan szabad egy betegségem miatt), 2x kardió otthon 1 órás videókból és mellette súlyzós edzés. Magyarán heti 5x szeretnék edzeni. Szerintetek így elérem a célom? Normális válaszokat szeretnék!

jún. 27. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Amennyiben adott egy progresszív edzésprogram és egy kalóriaszámoláson alapuló étrend, akkor minden rendben. Ha nem, akkor nincs minden rendben.
jún. 27. 10:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Reggeli:tojás (tükör vagy rántotta) / zabkása fehérjével és gyümölccsel

Ebéd: hát az mindig más,de igyekszem egészségeset

Vacsora: most nem tudom,de igyekszem több fehérjét bevinni és sok zöldséget és gyümölcsöt enni

jún. 27. 10:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha valódi céljaid vannak, akkor ez így nem információ. Tudni kell a makrotápanyogakat (legalább a fehérjét) grammra pontosan, a mennyiséget pedig kalóriára pontosan.
jún. 27. 10:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Kiszámoltam. 1888 kcal,118gramm fehérje,118 gramm szénhidrát,40gramm zsír
jún. 27. 11:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha 171 centivel 59 vagy, és ebből még fogyni is akarsz 55 kilóra, akkor az izmot felejtsd el. Szintentartó kalóriabevitel (inkább moderált többlet), minimum 1.5 g/tskg fehérje, progresszív súlyzós edzés. Ezekre van szükséged.
jún. 27. 11:51
 6/6 anonim ***** válasza:
hol az edzés terv??
jún. 27. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!