Izomra épült háj?
#5 gondolom, hogy ha a testem vékony és csak a combom vastag (amíg sportoltam, meg amikor 10 kgt fogytam 65ről 55re, szoptatós anyaként) akkor lehet, hogy valóban izomról beszélünk. A testépítés meg a küzdősport kicsit más terület, mert itt elég sok fizikai behatás is érte. A mai napig érezhetően kemény a combom ha befeszítem, persze a husi alatt, de érezhető. (A hasamon lévő háj alatt is érezni még a kockákat.)
156 cm vagyok és 66 kg. Igen, túlsúlyos, de a kérdés továbbra sem ez volt, és ne aggódj teljesen reálisan látom magam, mert én tudom miről beszélek.
1: Az izom rohadt gyorsan lemegy arra a szintre, melyre a szervezetnek szüksége van a mindennapokban.
2: A felesleg leadását nem lehet célzottan végezni, a szervezet önmaga szabályozza, hogy milyen sorrendben, honnan égeti a azt. Ez elsősorban genetika függő.
3: A fentiektől és a testalkatod típusától függ, hogy milyen combod lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!