Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Izomra épült háj?

Izomra épült háj?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 26 éves nő vagyok, 6 évig versenyszerűen karatéztam, rengeteg guggolás van a lábaimban és rengeteg rúgást kaptak egyértelműen. A helyzet az, hogy 50 kilósan is arányaiban nézve vastag volt a combom. Azóta eltelt elég sok év és rakódott rá háj. A kérdésem az lenne, hogy ha a háj le is megy róla lehet-e valaha csinos vékony combom?
2024. jún. 10. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Kalóriadeficit és edzés.
2024. jún. 10. 18:01
 2/9 A kérdező kommentje:
A kérdés nem a fogyásra szólt, arról rengeteg másik kérdés van. A kérdés kimondottan a combomra irányult. Terhesség alatt nem híztam, csak a Baba súlya volt plusz, utána meg a 4. hónap végére a terhesség előtti súlyomhoz képest -10 kg voltam. Minden formás volt, kivéve akkor is a combom.
2024. jún. 11. 09:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Edzés.
2024. jún. 11. 09:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Az edzéstől vékony lesz az edzés által vastaggá vált combom. Oké 😂
2024. jún. 11. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Akkora elképesztő izomtömeget pakoltál a lábadra 50 kilós naturál nőként karatéval száz évvel ezelőtt, hogy az a mai napig esztétikai problémákat okoz. Reálisan látod magad.
2024. jún. 11. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha leadod az izmot is. De azt wlég sok szempntból nem javaslom
2024. jún. 11. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:

#5 gondolom, hogy ha a testem vékony és csak a combom vastag (amíg sportoltam, meg amikor 10 kgt fogytam 65ről 55re, szoptatós anyaként) akkor lehet, hogy valóban izomról beszélünk. A testépítés meg a küzdősport kicsit más terület, mert itt elég sok fizikai behatás is érte. A mai napig érezhetően kemény a combom ha befeszítem, persze a husi alatt, de érezhető. (A hasamon lévő háj alatt is érezni még a kockákat.)

156 cm vagyok és 66 kg. Igen, túlsúlyos, de a kérdés továbbra sem ez volt, és ne aggódj teljesen reálisan látom magam, mert én tudom miről beszélek.

2024. jún. 11. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyértelmű!
2024. jún. 11. 14:36
 9/9 anonim ***** válasza:

1: Az izom rohadt gyorsan lemegy arra a szintre, melyre a szervezetnek szüksége van a mindennapokban.

2: A felesleg leadását nem lehet célzottan végezni, a szervezet önmaga szabályozza, hogy milyen sorrendben, honnan égeti a azt. Ez elsősorban genetika függő.

3: A fentiektől és a testalkatod típusától függ, hogy milyen combod lehet.

2024. jún. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!