Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Lehetséges az izomvesztés, ha...

Lehetséges az izomvesztés, ha abbahagyom a súlyzós edzést és helyette csak húzódzkodást és fekvőt csinálok? 17/L Részletek lent

Figyelt kérdés

Szeretnék felsőtestről izmot veszíteni, mert változtak a céljaim. Úgy érzem, hogy nem vagyok arányos így.

Most jutottam el 8 húzódzkodásig, amire büszke vagyok és továbbra is fejlődni szeretnék benne. Emellett csinálnék fekvőtámaszt is, hogy ne terheljem magam aránytalanul. Szóval a kérdés, hogy fogok így izmot veszíteni? 17/L

jún. 6. 14:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A karjaid is aránytalanul izmosak vagy csak a vállaid?
jún. 7. 07:44
 12/21 A kérdező kommentje:
Inkább csak a vállaim. Karra már jó pár hónapja nem csinálok izolációt.
jún. 7. 09:14
 13/21 A kérdező kommentje:
Eddig az volt a célom, hogy minél izmosabb legyek, de most hogy elértem egy bizonyos szintet, már nem annyira tetszik magamon. Persze edzőteremben edzős ruhában nagy önbizalmat ad, de azon kívül már nem érzem magam jól a bőrömben.
jún. 7. 09:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondold meg, hogy akarsz-e leépíteni abból, amit sok munkával felépítettél! Nekem nagyon bejönnek a kidolgozott testű, sportos, izmos lányok. A kidolgozott hát, váll különösen. Nem hiszem, hogy 17 évesen ne lenne vonzó, nőies alakod izmosan is.
jún. 7. 09:34
 15/21 Adkeizaal ***** válasza:

Miért nehezebb bukásig lábazni mint a fekvenyomást elvinni bukásig?

Tehetnék fel képet hogy lássuk esetleg az aranytalanságot amit te vélsz felfedezni.

Nem lehet hogy egyszerűen csak rosszul van programozva a lábedzésed?

Fellehet hozni a lábat hogy esztétikus legyen.

Felső testre még egy evezéses gyakorlatot mindenképpen meghagynék a húzódzkodás mellé, fekvő helyett meg fekvenyomás.

Kar izolációt én férfiként sem csinálok pl 💁

jún. 7. 10:34
 16/21 anonim ***** válasza:
Arcod letakarva felraksz képet a kritikus testrészedről? Nehéz elképzeljem.
jún. 7. 10:40
 17/21 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

Itt egy pár kép, de szerintem a kérdés szempontjából nem releváns. Nekem már nem tetszik és nem érzem jól magam, ezért szeretnék változtatni.

jún. 7. 12:00
 18/21 A kérdező kommentje:
jún. 7. 12:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a fizikumot beáldozod, akkor nem vagy normális.
jún. 7. 12:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Mit meg nem adnék ezért. Büszke lehetnél magadra.
jún. 7. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!