Mennyire diszkriminatív ez a módszer egy csoportos órára történő jelentkezésnél?
Bolond vagy kérdező? Az edzőre értette az első, hogy megbízhatatlan, nem rád…
Alapvetően nem elegáns, aki időben jelentkezett, az bent van és kész, nincs apelláta. Ettől függetlenül azért valamennyire helyzetfüggő is. Ez így egyelőre csak egy kérdés az edző részéről. Ha erre te azt mondod, hogy bocs, de nem érsz rá máskor, és az edző erre azt mondja, hogy semmi gond, csak egy kérdés volt, akkor szerintem rendben van. Gond akkor van, ha kategorikusan kijelenti, hogy vagy másik időpontot választasz, vagy ne gyere.
Épp ez a kérdés, hogy visszavonta-e? Az valóban elfogadhatatlan lenne, de megkérdezni, hogy benne lennél-e alternatív időpontban, szerintem belefér. Ha nem vagy benne, hát nem vagy benne, akkor nincs mese, te voltál ott előbb, úgy jogos, ha tied a hely.
Az sem derül ki, hogy téged kérdezett-e meg először, lehet az is, hogy fordított érkezési sorrendben már mindenki mást végigkérdezett. Ezért írtam, hogy nem mindegyek a körülmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!