1 percet bírok helyben futni, lehet ebből állóképesség valahogy?
170 centi es 110 kilo vagyok. Naponta 1700 kcalt eszem, viszont nem mozgok szinte semmit. 11 orat dolgozom, + 1,5 ora az ut. Ulomunka (asszisztens). Egyszeruen mire hazaerek vege a napnak. De szeretnek elkezdeni edzeni es eletmodot valtani. Probalok itthon tornazni, jogazom 2 naponta, de ezen felul pl a futast alig birom itthon helyben. Egyelore 4 fal kozott szeretnek a parkettan edzeni :D
Hogy erdemes elkezdeni? 26 eves vagyok.
Tudom hogy szornyu, valoszinuleg hormonalisan sem vagyok teljesen rendben, de az orvos most nem johet szoba.
Nagyon koszi elore is barmilyen valaszt!
Ha tőmeg kőzlekedsz akkor első körben. Sétalj haza 1megallót. Aztan 2-őt. Vagy 3at.
Hétvegén is dolgozol?
Jelenleg sajnos ér :( felallasban asszisztens vagyok. Felallasban gyakornok es kesobb elobbre szeretnek jutni :) illetve juniustol lesz heti 2 home office napom is. Ezek mellett dolgozom meg megbizas alapon is hetvegente 4-6 orat.
Kutyussal szoktam setalni naponta kb 2x 15 percet. Igyekszem ezt is fentebb venni, csak nagyon sok minden van jelenleg az eletemben. De kell a penz :( kb 3 honapja egyedul maradtam es valahogy el kell tartanom magunkat.
Szeretnek valtoztatni. Arra gondoltam szerzek be egy lepegeto gepet? Tudjatok ezt a kis picit. Ez hasznalhat valamit?:)
A setálo gép baja,hogy nagy elánnala megveszi az ember. Hasznalja aztan, majd holnap. Majd a jövőhéten. Aztan majd a hónapban biztos.
Aztán jé ez mégmegvan. De használni fogom,de most útban van...elteszem.
Költözéskor ááádonbdki sosem használtam.
Anyámnak is akkor kell, ha épp kidobná apám.
Használni fogja...mindig holnap.
Kevés ez a kalória ekkoea súllyal és ilyen magassaggal. Enervált leszel, és akár beteg is. Magasabban kezdd.
1900 korul ha no es 2200 korul ha ferfi.
Teljesen felesleges a lepegeto gel e snagy rulsullyal karosan terheli az izuleteket is. A séta ingyen van, pontosan ugyanannyi ido es kimeletesebb is
Nem is kell helyben futni. Keress direkt túlsulyosaknak való youtube videót. Vagy akár táncosakat. Tele a youtube.
Amúgy a helyben futás brutál módon nyírja szét az ízületeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!