Milyen kardiot csináljak konditeremben közel 30 kg súlyfelesleggel?
Sajnos nagy túlsúly van rajtam, most szántam el magam arra, hogy szeretnèk èletmódot váltani és konditerembe járni.
Mivel jelentős rajtam a túlsúly és kondícióm sincs, úgy gondoltam, az első 1-2 hónapban csak kardió edzést kellene végeznek, hogy egyáltalán hozzászokjak a mozgáshoz.
Mit javasolnátok első körben? Csak gyalogoljak emelkedőn, vagy mehet az ellipszis tréner,bicikli is? Van más ötletetek?
Egyértelműen a bicikli. A többi bánthatja az ízületeket amíg nagyobb a súlyfelesleg és nem erősödnek meg az izületek körüli izmok.
(Fogyáshoz kelleni fog nagyon figyelni az étkezésre is, nem elég csak mozogno de a mozgás szuper kezdet).
Eleinte elég 20 perc vagy amennyit birsz es fokozatosan emelni. Az a jo tempo ami nem tul konnyu de tudod hosszutavon csinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!