Mennyit sportolsz nőként, milyen intenzitassal hetente?
En heti 2x jarok, de a tudomet is kikopom, mindig mintha az eletem mulna rajta olyan intenziven nyomom. Ezenkivul plusz 1 edzest beiktatok ami inkabb kardi ahol szinten verre megy nalam a dolog. A tobbi napon nagyon keveset mozgok, max a boltig elsetalok es otthon csinalok egy-ketto par perces gyakorlatot.
Eleg izmos a testem es vekony vagyok. A baratom azt mondta szerinte nem mozgok eleget es nem vagyok egeszseges (o ennyit sem mozog). Elgondolkoztam, hogy ez tenyleg keves? Masok ennel tobbet mozognak? Heti 5-6 kellene?

"de a tudomet is kikopom, mindig mintha az eletem mulna rajta olyan intenziven nyomom"
de jol baszhatsz az agyban!

Szia hááát... én heti kétszer járok erősítő női tornára és otthon minden este tornázom egy fél órát. Jó ideje emésztési gondjaim vannak puffadás székrekedés mikor elmentem az orvoshoz, azt mondta, hogy a mozgàshiàny, többet kell mozogni 🤨🧐😔😥
Most konkrétan rohangásszak egész nap.? Ülőmunkát végzek, 8 óra az irodában, utána család főzés gyerekek, az énidőm annyi h ugrálok egy fél órát este és bedőlök az ágyba...
Ám az én férjem is azt mondja hogy nem mozgok eleget...
175cm vagyok es 61kg az izom miatt. Sportolas elott 57kg voltam.
Nincs meg csaladom igy eppen el tudnek rohanni mindennap az edzotermbe csak ugy erzem kiegnek tole. Viszont elegge lesokkolt amikor azt mondta keveset mozgok, ezrrt erdeklne mas nok mennyit mozognak, lehet igaza van es egy lusta no vagyok.

A heti 2-3 tokeletesen eleg es egeszseges. Ez a hivatalos ajanlas is.
A baratod meg egy paraszt.

4
Ha tényleg izom, akkor lehet erősebb vagy pár pasinál (köztük nálam is xd) Nem tűnik az rossznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!