Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha rendszeresen járok edzőtere...

Ha rendszeresen járok edzőterembe akkor mindenképp megizmosodok?

Figyelt kérdés

Elégedett vagyok a mostani alakommal és nem akarok nagy izmokat, viszont szeretek edzeni.

19L

2024. jan. 10. 23:06
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Attól ne aggódj, hogy te kezdő naturál lányként "ronda izomállat" leszel. Ha jól edzel és jól táplálkozol, akkor az évek alatt épül rád izom, amitől csak formásabban, esztétikusabban fogsz kinézni, úgyhogy így állj hozzá.
2024. jan. 10. 23:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, legtöbb férfi ismerősöm szinte semmit nem izmosodik évek alatt se.
2024. jan. 11. 07:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, izmod lesz. De kulso szemmel nem fog latszani. Max annyi latszik majd hogy picit kerekebb a popsi, de semmikepp sem leszel olyan mint a testepito versenyeken a nok
2024. jan. 11. 10:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha izmot építesz, formásabb, tónusosabb leszel. Szerek nélkül egy nő évek alatt sem lesz annyira izmos, hogy az már ne legyen nőies. Ne félj a súlyoktól és a gépektől. Jó csaj leszel tőle, ha edzel.
2024. jan. 11. 10:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesznek nagy izmaid :D Azt kifejezetten nehéz elérni nőkét, még akkor is, ha direkt ez lenne a célok. Heti 4-5 edzés, tűpontosan betartott szigorú étrend. És sokaknál még ilyen-olyan szerek is. Legalábbis és még nem láttam nagydarab izmos nőt szerek nélkül. A mindenféle fitnesz meg bikini modell kategóriák meg nem nagydarabok. Pedig abban is nagyon sok munka van.

Én évek óta járok és nem lettem nagyobb darab, csak tónusosabb.

2024. jan. 11. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Ha pl. csak takarítani mész oda, akkor valószínűleg nem.
2024. jan. 11. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
ne figyelj az etrendedre es nem leszel izmos
2024. jan. 11. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mit csinálsz ott. Ha 2 kilós súlyzóval bicepszezel, akkor kevésbé mintha 10 kilóssal vagy többel.
2024. jan. 25. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!