A magyar felnőtt férfi lakosság kb. hány százaléka edz konditeremben rendszeresen?
A sportos test és fittség mindig mindenben előny.
Az hogy hány százaléka edz, passz, de én olyan 1% alá tenném sajnos.
4:
A lábnap kihagyása mellett az is probléma, hogy a legtöbben csak kinézetre mennek, miközben az állóképesség fejlesztést elhanyagolják. Így hiába edzenek, egészségesebbek nem lesznek.
Nekem nőként egyáltalán nem jön be a kigyúrt férfi, pláne, ha nyalóka.
Ezen kívül sokkal egészségesebbnek tartom a kardiót egy kis funkcionális, saját testsúlyos (vagy gumikötél, trx, kettlebell) edzéssel, ami nem izomcsoportokra megy rá, hanem teljes rendszerekre, a törzsizmot és a lábakat is erősíti, testtartást javítja.
Emellett nem kell utazgatni, lehet otthon, fél órát erősíteni, futni, túrázni, bicajozni tudnék vele együtt is.
Nem tudom, mi ez a konditerem és súlyzózás mánia... Jó, tudom, divat, amit követni kell.
"Rád mondják, hogy izomagyú"
Ahhoz izom is kéne. Aki ilyen kérdést kiír, az a legritkább esetben izmos. Inkább ellenkezőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!