Mennyire része a rendszeres sportolás az életednek? Kérlek a válaszodhoz írd oda a nemedet és a korodat is.
Figyelt kérdés
#Sportolás, edzés
2023. okt. 12. 15:58
1/37 A kérdező kommentje:
A kérdésem nem csak a profi szinten végzett sportolásra és edzésre vonatkozik hanem a hobbi szinten történő edzésre és sportolásra is.
2023. okt. 12. 15:59
3/37 anonim válasza:
Igyekszem minden nap, de csak hobbi szinten. Esténként járok gyalogolni minimum egy órát intenzíven. És itthon szoktam edzeni saját súlyos gyakorlatokkal, plusz van 1-2 eszközöm hozzá.
35/f
5/37 anonim válasza:
Nagyon, heti 2-3 funkcionális erősítés, heti 4 futás, bicajjal közlekedés, néha bicajtúra, gyalogtúra, úszás.
6/37 anonim válasza:
Heti 5-6X futok egy órát, és mindennap gyaloglok 10 km-t, jó tempósan. 41 éves nő vagyok.
7/37 anonim válasza:
Semennyire, de a napi séta megvan 2 kutya 3x-i sétáltatásával.
8/37 anonim válasza:
Hetente egyszer másfél órát focizom.
47F
9/37 anonim válasza:
Naponta kb egy óra, különbözö mozgásformák, van, amikor súlyzókat használok, van, amikor kardiózok, vagy gimnasztikát végzek, esetleg több órás gyalogtúrát tartok, a lényeg, hogy minden nap sportolok.
66/N
Megjegyzés: 40 éves koromig semmit nem sportoltam, akkor vettem észre, hogy kezdek ok nélkül hízni, formátlanodni, egyte nehezebb felmenni egy lépcsön vagy egyéb hétköznapi mozgást végezni, ezért változtattam.
10/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. okt. 12. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!