Testképzavar 3 év intenzív sportolás és étkezésre odafigyelés után (még mindig plusz súlyt látok magamon), mi a teendő?
Figyelt kérdés
27 éves fiú vagyok, 174 cm-hez 62 kg, 78 kg-ról mentem le 2 év alatt. Kardió, gyúrás és rengeteg edzés mellett sikerült egy jóval elfogadhatóbb alakot szereznem, és mindenki azt mondja, hogy mostmár elég lesz a fogyásból, mert már az arcom is kezd picit túl vékony (és csontos) lenni, de én a tükörbe nézve még mindig azt látom, hogy lenne ott némi úszógumi, vagy fenék, amitől jó lenne megszabadulni és lejjebb menni.2021. jún. 28. 18:44
1/1 anonim válasza:
Pszichológus. Mert ha eddig nem tudtad elfogadni magad akkor ezután se fogod. Meg kell találni az okát ami ezt elindította. Miért érzel ekkora megfelelési kényszert? Miért zavar hogy van a csípődön és a fenekeden hús (mert az már nem háj)?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!