Sokk kell ahhoz hogy a sakkban elérjem az 1000 pontot?
Szeretnék élvezetes meccseket tolni, nem akarok én világbajnok lenni, csak szeretnék erősebb lenni mint eddig.
Jelenleg 389 pontom van a chess.com-on 89 meccsből 50 vereség 39 győzelem. Nem annyira izgat az arány, mert élvezem a játékot, szeretem hogy olyankor az agyam kikapcsol, ezek ellenére szeretnék feljebb jutni. Érdemes bemagolni a “kötelező” lépéseket?
Nekem egy ilyen atlag 900-1000 pont elég lenne
Szerintem először ne annyira magolj (egy két megnyitásba bele lehet nézni de ne a nehezebbekbe) hanem nézd át a saját meccseidet és próbáld meg megtalálni a hibás lépéseket, elgondolkodni mi lett volna ott jobb lépés, mik a visszatérő hibák, stb.
Ha megy az angol akkor ajánlom a YouTube-on fent levő sakk tartalmat gyártó videósokat, én Gothamchess-t szoktam nézni leginkább, kezdőknek szerintem nagyon nagy segítség. Szerintem elérhető a 900-1000 pont egy kis befektetett idővel és energiával (és persze lelkesedéssel!)
Hogyan tudnám belinkelni? Chess.comon tolom. Hogy lehet?
Szívesen beteszem a közösbe amint tudom hogy hogy kell.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!