Mit kéne sportolnom hogy ezt elérjem?
Szeretnék 8 kilót fogyni, meg izmosodni is, már egy csomó mindent kipróbáltam és mindig visszahíztam. Nem tudom mi lehet a baj, az étrendemet is betartom általában.
Elkezdtem futni, akkor folyton fájt mindenem és eltünt egy csomó izmom is. Van olyan sport amivel egy kicsit szálkásabb alak elérhetö?
58 kiló vagyok
16L
Nem tudom milyen étrendet követsz, de arra figyelj, hogy mindig megfelelő mennyiséget egyél. Ha túl keveset eszel a szervezeted raktározó üzemmódba kapcsol, és még azt a kevés tápanyagot is zsírként raktározza el. Nálam legalább is ez volt az oka annak, hogy az elején mindig vissza híztam.
Ha úgy érzed, hogy azért fogyogatsz, de az izmaid is eltűnnek, akkor igyekezz minél több fehérjét enni:)
Mindenképpen olyan sportot kell keresni, ahol elsősorban a zsírból égetsz. Ezek a magas intenzitású sportok, ilyen a HIIT is, de az tényleg ízületgyilkos. Nem vagyok az otthoni edzések híve, de Pamela Reif edzései tényleg hatásosak, és térdfájósként simán végignyomtam a HIIT-eket is. Egy követést mindenképpen megér a csaj instán, hihetetlen motiváció:D
A futás tényleg nagyon jó lenne, kár hogy neked nem vált be. Mindegy hogy sprint, vagy a leglassabb kocogás, szépen formálódnak az izmok és tónusosabb lesz a test. Én a görkorit ajánlom még a hasonló eredményért, ráadásul annál jobb fenék edzés nincs;) Ha valami táncosabb jellegű sportra vágysz, az igazi latin táncos edzések is hatásosak (vagy a mai modern zumba is), végig rázni kell, aztán a típustól függően pörögsz forogsz gugolsz felállsz és mindez nagyon magas intenzitáson.
Sok sikert és kitartást!
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!