Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit kellene sportolnom?

Mit kellene sportolnom?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 25 éves férfi vagyok a testsúlyom 136 kg. Nagyon régóta nem mozogtam és érzem, hogy a testem eléggé leamortizálódott. Fájnak az ízületeim nehezen tudok lépcsőzni az állóképességem egyenlő a nullával. És érzem kezdeni kellene valamit magammal, csak azt nem tudom hogy milyen testmozgást kellene csinálnom. Valami olyasmire gondoltam amivel lassan de biztosan lehet haladni és nem megterhelő az ízületeimnek. Tudnátok nekem segíteni? Válaszaitokat előre is köszönöm.

2019. máj. 29. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Úszás, gyaloglás, biciklizés, ezek váltogatása, elkezdése rövid távokon, ami majd adja magát hogy egyre többet bírsz. Picit le kéne fogyni is, azért nehéz a mozgás mert közel ötven kiló pluszt cipelsz magaddal mindenhova.
2019. máj. 29. 13:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod.
2019. máj. 29. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Neked egyelőre a sík terepen könnyű séta ajánlott, minden nap, legalább félóra, de inkább egy óra. Emellett kezdj el diétázni is, mert csak akkor kezd el csökkenni a súlyod.
2019. máj. 29. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem. Nagyon szépen köszönöm. És ez a diéta mit takar pontosan?
2019. máj. 29. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Súlycsökkentő diéta, amitől fogyni fogsz. Magyarul egyél kevesebbet. Próbáld ki a kaloriabazis.hu-t.
2019. máj. 29. 22:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítőkész válaszod.
2019. máj. 29. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!