Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit kéne sportolnom ebben az...

Mit kéne sportolnom ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Szeretnék elkezdeni valamilyen mozgást, amivel tudok lábra edzeni. A futás egyértelmű lenne, de sajnos a térdem nagyon fáj, kiskorom óta ropog és egy balesetem is volt, ami szerintem közrejátszhatott. Próbáltam futni, de 1-2 hét után megállni is alig bírtam a lábamon emiatt. Viszont felső testre is edzek és nem akarom, hogy aránytalan legyen a testem. Plusz nem ártana egy kis zsírt is égetnem, mert van egy kis hasam. Az étrendemre figyelek már, de mozgás nélkül nagyobb eredményre azzal se számíthatok gondolom. Sajnos pénzügyileg se a legjobb a helyzet szóval ha lehetséges, akkor olcsóbb lehetőségeket mondjatok!

Előre is köszönöm!

2016. júl. 13. 12:16
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
hát bicikli futás, nyujtás.. de alap hogy fájni fog ha nem vagy hozzászokva.., kifogással meg ne gyere mer az 1 ik lábam nekem is ropog meg 3x voltam vele korházba xd
2016. júl. 13. 12:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is térdproblémáim vannak és a doki a biciklit és az úszást javasolta. Nekem sajnos mást nem is lehet:'(
2016. júl. 19. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!