Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kg számomra az ideális...

Hány kg számomra az ideális testsúly és mennyi idő az ideális, hogy ezt elérjem?

Figyelt kérdés

159 cm vagyok, 63 kg és 21 éves.

Több kalkulátort megnéztem, mindenhol más eredmény jött ki, egyik helyen 48 kg, másik helyen 57 kg.

2018. febr. 27. 20:51
 1/3 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy nő vagyok.
2018. febr. 27. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Ideális testzsír százalék van.A szép nők 18-20% környékén vannak.Leméred megtudod.
2018. febr. 27. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Testzsírszázalék, ízlés. Most is lehetsz szexi, de elég valószínű, hogy nem ártana fogynod, egészségesebb.

A kilók igazában nem sokat mondanak. 159/57 gyenge izomzattal elég hervasztóan nézhet ki a sok hájjal, ami mondjuk főleg hason van... Megfelelő testalkattal, izmosan egészen más a helyzet, de valószínűleg jelentősen ez alá kell menned. Neked kell látnod s megítélned, mennyire akarsz szálkás lenni (már az egészséges szinten belül).

A 48 amúgy nem hangzik rosszul, ha normál, nem valami izmos (de azért nem izomsorvadt) nőt veszünk alapul... De passz, ezt így nem lehet megmondani.

2018. febr. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!