Melyik izmokat erősítsem, hogy a hasam laposabb legyen? Milyen gyakorlatokkal?
Ne izmokat erősíts, hanem diétázz, mert helyi zsírégetés nincs!
Ezt az egyik legnagyobb tévhitet felejtse már el mindenki!
Diétázni kell, alacsony szénhidrát, alacsony zsír, és magas fehérjebevitel kell, heti 0,5-1 kg súlyvesztés, havi 4 kg, sport hetente 4-5x, és súlyfeleslegtől függően 3 hónap, 6 hónap, 9 hónap, vagy 1 év.
Tehát ne várj csodát 1 hét után, 2 hét után sem, 3-4 hét után se, mert nem lehet gyorsan lefogyni egészségesen.
Először diétázd le a felesleget, csak a hasadról nem lehet, mert azt a genetika dönti el, hogy honnan fogysz először, de ha jól csinálod, akkor mindenhonnan fogysz. HELYI ZSÍRÉGETÉS NINCS! Még egyszer leírom.
Aztán, hogy formás legyen a has, arra meg külön edzeni kell. Mert hasizom mindenkinek van, csak valakinek nem látszik, nyilván a zsírtól, ezért hasgyakorlatokkal tudod növelni a hasizmod, de az úgyse látszik addig, míg a felesleget nem adod le.
Logikailag pedig ha belegondolsz, ha egy izmot erősítesz, akkor hogyan lenne az az izomcsoport "lapos"? Az vastagabb lesz, ha megfelelő emellett a táplálkozás, és a normális edzés.
De nekem az alsó hátam gyene és lehet attól ugrik előre a hasam. Sok felesleg nincs rajtam.
165/70 kg vagyok, a magasságomhoz mérve max 5-7 kg-ot kellene leadni?
Ha az also hatad a gyenge akkor azt erositsd.
Illetve mellé a feneket, combhajlitot es a hasat hogy kiegyensulyozza a gerinc vonalát.
Amugy ha meg nem a gerinc okozza hanem a zsir akkor dieta
Ugye tudod hogy a kep csak a helyes tartast mutatja? A ket kepen levo embernek pont ugyanolyan a gerince csak az egyik helyesen tartja magat a masik nem. Keress par videot a helyes tartasrol, azokat gyakorold napi szinten es maris jobb lesz.
Amugy meg minden embernek homoru, ket homorulat van az emberi gerincben. Az a baj ha tul homoru vsgy ha kiegyenesedik
Hatizomedzes.
Ajanlom a bjj edzeseket a leggyorsabb melyhatizom edzeshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!