Szeretnék elkezdeni egy kicsit mozogni, kondizni. Van értelme személyi edzőt felkeresni? Nagy céljaim nincsenek, csak jó lenne kicsit átmozgatni magam, esetleg pár (maximum 5) plusz kilótól megszabadulni.
A fogyás meglesz étkezésből. Ha terembe mész az első 3-5 alkalommal nagyon is érdemes. Örökké elcseszheted a tested ha valami gyakorlstot elkezdesz tudtodon kívül szabálytalanul csinálni.
Nekem pl a tesóm ilyen volt, 2 év alatt úgy tönkrement a térde 30 évesen hogy injekcióra jár évente. Illetve az egyik gerincszakaszán túl nagy a görbület és állandóan fáj a dereka. Csak mert a guggolást rosszul csinálta. Azt hiszi az enber hogy figyel de lehet nem mindenre meg ha az elméletét tudod is, fáradtan nem lehet figyelni.
Szóval én már pl edzővel kezdtem edzeni és semmi bajom
Nyilván a “szakmai tartalom” meg tudja mondani a személyi edzővel ellentétben, ha rosszul mozogsz. A legtöbb terembe járó nyújtani sem tud szabályosan, a többiről nem
is beszélve.
Kedves kérdező!
Személyi edzőként foglalkozok, nem csak magam miatt, de én mindenképpen ajánlanám az edzői segítséget (segítségem), nagyon sok buktató és sérülés tud a célod útjába állni, ha mondjuk az internetről szeded az infokat, minemellett jóval izgalmasabb, ha nem kell gondolkoznod azon, mit csinálj ma, hanem valaki más segít folyamatosan és tervszerűen változtatni az edzéseiden:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!