Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha sovány nő vagyok és szeretn...

Ha sovány nő vagyok és szeretnék jobb étvágyat és szebb alakot akkor mit kéne sportolnom?

Figyelt kérdés

Lehet nem jó kategóriába írtam de itt biztos vannak hozzáértők.

Kb. 10 kg hiányzik rólam és nagyon tónustalan is vagyok. Tudom hogy valamit mozognom kéne de mivel a hízás a cél nem olyan egyszerű kitalálnom. Ráadáaul gyenge és kicsit lusta is vagyok.

Mik azok amik jók lennének és mit kerüljek? Nekem a crossfit nagyon szimpatikus egyébként.

Köszi a tippeket

2023. nov. 16. 10:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha neked a crossfit szimpatikus, akkor próbálkozz a crossfittel. Nyilván az alakformálás az izmosodás által történik, izmosodásra pedig a konditermi progresszív súlyzós edzés a legadekvátabb módszer, de ha te nem szeretnél konditerembe járni, hanem inkább a crossfit vonz, akkor válaszd a crossfitet. A crossfit is valahol egy súlyzós edzéstípus tulajdonképpen, tehát izomépítő és alakformáló hatása nyilván annak is van, nem is kevés. Viszont mi nem ismerünk téged, te ismered magad. Azt a sportágat találd meg, amit hosszútávon is szívesen és töretlenül űznél, mert csak így lesz érdemi fejlődés.

Étkezés tekintetében pedig nézz utána a kalóriaszámolás és a kalóriatöbblet (caloric surplus) fogalmának.

2023. nov. 16. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!