Ennyi eszköz elég egy szebb alak eléréséhez?
2 különböző ellenállású booty band, 2db egykezes rúd, 1db kétkezes rúd, jelenleg 16 kg-nyi tárcsám van hozzájuk (mind a 16 kilót egyszerre még nem tudom használni, mert gyenge vagyok hozzá, de ha majd szükséges, akkor veszek még tárcsákat).
Jó lenne még egy húzódzkodó rúd (bár nem tudok húzódzkodni...), de nem engedik a szüleim, mert "szétcseszi az ajtófélfát" (ha nem is cseszi szét, akkor se engednék, mert félnek).
Szóval csak a fentiekkel el lehet érni egy szebb alakot? Ha szükséges, vennék még valamit, max 15 ezer forint értékben. A hátamat is meg szeretném erősíteni, nem tudom, hogy elég-e hozzá a súlyzó.
Ha lany vagy.. gondolom az vagy.. akkor eleg szerintem.
Barmit le tudsz igy edzeni kb.. huzockodas helyett tudsz lehuzni gumiszalaggal pl meg furesz egykezessel. Csajnak kb eleg is hatra szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!