Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ennyi eszköz elég egy szebb...

Ennyi eszköz elég egy szebb alak eléréséhez?

Figyelt kérdés

2 különböző ellenállású booty band, 2db egykezes rúd, 1db kétkezes rúd, jelenleg 16 kg-nyi tárcsám van hozzájuk (mind a 16 kilót egyszerre még nem tudom használni, mert gyenge vagyok hozzá, de ha majd szükséges, akkor veszek még tárcsákat).

Jó lenne még egy húzódzkodó rúd (bár nem tudok húzódzkodni...), de nem engedik a szüleim, mert "szétcseszi az ajtófélfát" (ha nem is cseszi szét, akkor se engednék, mert félnek).

Szóval csak a fentiekkel el lehet érni egy szebb alakot? Ha szükséges, vennék még valamit, max 15 ezer forint értékben. A hátamat is meg szeretném erősíteni, nem tudom, hogy elég-e hozzá a súlyzó.

2021. febr. 13. 12:57
 1/5 anonim válasza:
40%
én semmi eszközt se használok edzéshez. youtubeon van pár fitness guru (chloe ting(thing?)) nekik vannak ilyen videóik. Az eszközöktől max durvábban tudsz edzeni de szerintem csak pénz kidobás. Ennyi pénzből én inkább elmennék egy kondiba, ott több lehetőség is van
2021. febr. 13. 13:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Most nem lehet kondiba menni (legalább is, ahol én lakom).
2021. febr. 13. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Holnap van Valentin nap. Inkább a 15 ezerből rendelj egy szív alakú pizzát, mellé pár darab palacsintát, minthogysem ilyen hasztalan gyerekjátékokra költesz. 😀
2021. febr. 13. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha lany vagy.. gondolom az vagy.. akkor eleg szerintem.

Barmit le tudsz igy edzeni kb.. huzockodas helyett tudsz lehuzni gumiszalaggal pl meg furesz egykezessel. Csajnak kb eleg is hatra szerintem.

2021. febr. 13. 19:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok. Köszi
2021. febr. 14. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!