Jól fejlődik mindenem, látom h izmosodom, de a popsim nem igazán akar növekedni, más a formája, szebb és kerek, de?
De mégsem olyan,mont szeretném. Oda nehezebb izmot építeni?
Heti 5-6 alkalommal edzek ebből 2 popsi-láb nap
Szóval formásodik. Ez aht jelenti, hogy épül az izom, és ha nem nő a méret akkor mennie kell a zsírnak.
Ha nagy segget akarsz, oda bizony kelleni fog zsír is, a farizom olyan rendellenesen nagyra azért nem képes nőni.
Nem is rendellenes nagyságra gondoltam. :)
Zsírt is eszem.
Napi 160-180gramm ch
70-80gramm feherje
Zsír 50gramm (megválogatom mibol viszem be)
Ezeket persze teljesen pontosan nem tartom.
47kg vagyok és 150cm.
Igen, emelle még jön csipotolas/emelés, kitörés helyben, hátrafelé keresztben, guggolas szűken, guggolas széles terpeszben stb.
Változatosak az edzéseim, a heti 2 láb edzés is oly a h csak a guggolas az, ami mindig jelen van.
Én arra gondoltam, hogy talán az a baj, hogy nincs több tárcsa, ami rá menne a kétkezes rudamra, amivel guggolok.
Csinálok trófea guggolast is. Azt 20kg-al
Sima guggolast 22kg al, de a régi tarcsaim nem mennek rá az új rúdra, régi meg végképp nem jó. Szóval arra gondoltam, hogy talán az a a gond, hogy kevés már a 22 kg
(itthon edzek)
Nos a nagyon kevés az túlzás, ugyanis rendesen érzem. Persze nem annyira, mint kéne, de egyenlőre nem volt alkalmam beszerezni pár db tárcsát.
A 47kgomhoz egész jó a 22,de ahhoz képest h régen 50kg voltam és 67 kgval guggoltam, kevés. De itthon nem is merek annyira pakolgatni súlyokat, hisz nehéz aztán lerakni azt....
Terembe meg nulla lehetőségem van járni.. Nincs kire bízzam a kisfiam, főleg most szezonban.
De szerintem meg is fejtettük a kérdésem.. A súly lesz a baj, kevés.
(a gyakorlatok, amiket leirtam, nem egy napon történnek mindig mást is csinálok mellé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!