Műmell vagy a semmi cici a szebb nektek egy nőn? (Tegyük fel, h csak ez a 2 opció van! )
Én úgy vagyok vele, hogy nekem jobban bejön a jobb oldali.
Nyilván az nekem sem tetszik, mikor látszik rajta, hogy nagyon mű és olyan mint egy lufi.
A mű se jó, meg az se, aminél az enyém nagyobb.
Szóval ha csak ez a két opció az adott, akkor emiatt ne műttesd meg, a lapos olcsóbb, és a mű se jönne be jobban.
33/F
Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még.
Ha egy bikini fitness versenyen egy nőnek nincs melle, az mennyire gáz? Őszintén szólva nekem is jobban tetszik az eredeti. Meg már létezik olyan, hog nem szilikonnal, hanem zsírral töltik fel a cicit.. Talán az nem olyan mű...
Miért lenne gáz, ha egy fitness versenyen nincs melled?
Nyilván aki ott van, és bármennyire ért ahhoz, ami a dolga, az tudni fogja, hogy olyan alacsony -- és egyébként totálisan egészségtelen -- testzsírnál a nőknek nincs melle, mert a teste fontosabb dolgokra koncentrál, mint azoknak a fenntartása, vagy éppen a menstruáció megtartása...
Ha nem akarsz egész hátralévő életedben fitness versenyezni, vagy olyan alacsony testzsírt megtartani, akkor szerintem felesleges a szilikon. Ha ~25% testzsíron sincs melled, akkor talán újra érdemes feltenni ezt a kérdést, de még akkor is inkább azt mondanám, hogy jobb a kicsi, mint a mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!