Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Műmell vagy a semmi cici a...

Műmell vagy a semmi cici a szebb nektek egy nőn? (Tegyük fel, h csak ez a 2 opció van! )

Figyelt kérdés
Szóval szilikon vs lapos

2018. nov. 4. 15:13
1 2
 1/12 anonim válasza:
Lapos, szőrös puncival.
2018. nov. 4. 15:15
 2/12 anonim ***** válasza:

[link]

Én úgy vagyok vele, hogy nekem jobban bejön a jobb oldali.

Nyilván az nekem sem tetszik, mikor látszik rajta, hogy nagyon mű és olyan mint egy lufi.

2018. nov. 4. 15:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha olyan lapos mint az asztal, akkor inkább a mű dudák.
2018. nov. 4. 15:35
 4/12 anonim ***** válasza:

A mű se jó, meg az se, aminél az enyém nagyobb.

Szóval ha csak ez a két opció az adott, akkor emiatt ne műttesd meg, a lapos olcsóbb, és a mű se jönne be jobban.

33/F

2018. nov. 4. 15:37
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Mű cici. Imadom a szép szilikon ciciket.
2018. nov. 4. 15:43
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még.

Ha egy bikini fitness versenyen egy nőnek nincs melle, az mennyire gáz? Őszintén szólva nekem is jobban tetszik az eredeti. Meg már létezik olyan, hog nem szilikonnal, hanem zsírral töltik fel a cicit.. Talán az nem olyan mű...

2018. nov. 4. 16:17
 7/12 anonim válasza:
Szerintem a természetes kinézet (ez esetben a lapos mell) a szebb de mindenkinek meg van a maga ízlése valakinek a műmell jobban bejön mintha lapos lenne. Amúgy arra figyelj hogy magadnak miként tetszenél véleményem szerint nem jó az ha másoknak akarsz megfelelni mert az nem valószínű, hogy sikerül mivel ahogy mondtam mindenkinek más az ízlése ezzel kapcsolatban.
2018. nov. 4. 17:11
 8/12 anonim ***** válasza:
74%
Eredeti. Megsúgok valamit: azokon mindenki röhög, akik az ilyen versenyekre berakatja a műmellet magának. Lehet neki ott nem ezt mondják, de nem csak a nem testépítők között vicc kategóriák. Főleg, ha már 40+ feletti az illető és úgy csináltatja meg (ismerek ilyet, azért hagytam abba a kondizást, mert mikor megláttam nem bírtam ki röhögés nélkül).
2018. nov. 5. 13:33
 9/12 anonim ***** válasza:
Inkább a szilikon.
2018. nov. 5. 13:49
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz, ha egy fitness versenyen nincs melled?

Nyilván aki ott van, és bármennyire ért ahhoz, ami a dolga, az tudni fogja, hogy olyan alacsony -- és egyébként totálisan egészségtelen -- testzsírnál a nőknek nincs melle, mert a teste fontosabb dolgokra koncentrál, mint azoknak a fenntartása, vagy éppen a menstruáció megtartása...

Ha nem akarsz egész hátralévő életedben fitness versenyezni, vagy olyan alacsony testzsírt megtartani, akkor szerintem felesleges a szilikon. Ha ~25% testzsíron sincs melled, akkor talán újra érdemes feltenni ezt a kérdést, de még akkor is inkább azt mondanám, hogy jobb a kicsi, mint a mű.

2018. nov. 5. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!