Ha sportolok, szebb lesz az arcom?
Figyelt kérdés
Elkezdenék sportolni, és figyelni az étrendemre, és ezzel ugye menne le rólam zsír. Viszont az arcom lehet vékonyabb, és szebb?2017. szept. 3. 12:51
1/7 anonim válasza:
Ha van ott zsír, akkor lemehet, persze. De ez nagyon egyéni. Nekem 20 kiló felesleg alá menve fogyott le drasztikusan s teljesen az arcom (esztétikailag rengeteget jelentett :)), de van, akinek még pár kiló felesleggel is pufók...
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2017. szept. 3. 12:58
3/7 anonim válasza:
Ahogy formásodik a tested, látod magadon az eredményt és mások is látni fogják rajtad. Ettől javul az önbizalmad, boldogabb leszel, ami meg fog látszani az arcodon is. Jó lesz rád nézni.
4/7 anonim válasza:
Valószínű. Saját példa: lefogytam és a kicsit oválisabb arcomból sokkal szebb, karakteresebb arc lett mondták is sokan, hogy mennyivel jóképűbb lettem. Kb 10 kilót adtam le. Most elkezdtem tömegelni és lassan szedtem fel a tömeget, hogy minél több izom legyen de így is elkezdtem kikerekedni arcra. De ez emberfüggő, hogy kin hol raktározódik a zsír van aki hamarabb lenne pufi arcra mint mások. És van olyan arc ami nem szebb ha vékonyabb kevesebb zsírral, bár az enyém meg pont ilyen.
6/7 Zedricht válasza:
Egyénfüggő igen. Nekem sokkal jobban kijött az arcomon a csontok formája, osztálytársam is fogyott, azóta neki is másabb.
7/7 anonim válasza:
Nekem állítólag más lett az arcom (mások ezt mondják, akik mondjuk régebb óta nem láttak), látszik rajta, hogy fogytam. Én viszont nem vettem észre változást az arcomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!