12 éves vagyok sportolok és nincs csúnya alakom sőt! De szeretnék még szebb ha és kar zimokat! De a táplálkozással vannak gondjaim nem tom h miből mennyit kéne ennem :S és egy komlett edzés terv is jól jönne! tuttok segiteni?
Egy 12 éves gyereknek nincs alakja. Csak van: mint egy darab deszka, a férfiasodás vagy nőiesedés csak eztán alakul ki, addig csak egy gyermek teste, nincs alakja. És azt nem kell és nem is szabad formálni.
Kicsi vagy te még ehhez semmi szükséged rá, csak magadnak teszel rosszat vele!
Nem tudom, mitől lehet baja a térdednek, de ha ilyen problémád van, akkor nem ajánlott pl. a tenisz, futás. Én az úszást javaslom, nagyon jó sport, szinte minden izmot átmozgat. Nem tudom, fiú vagy-e, vagy lány, én lány vagyok, évekig úsztam versenyszerűen, és nagyon formás popsim és hasam volt/lett tőle :) A fiúkon pedig láttam, milyen jó hatással van rájuk :) Természetesen a karizmokat is edzi.
Itt van egy jó kis kalóriakalkulátor: [link]
Itt meg tudod nézni, miből mennyit ajánlatos enned, itt pedig azt tudod megnézni, melyik étel miből mennyit tartalmaz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!