Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Sört számoljam bele a napi...

Sört számoljam bele a napi kalóriamennyiségbe?

Figyelt kérdés
nagyjából napi 500gram ch vagyok tömegelés van soványka vagyok.Ma megettem essig fel kiló hüst meg 400gramm rizst ami kb 300gramm ch,viszont megittam 8 doboz sört,tegyem még mellé a 200gramm normalis cht vagy ennyi sörhöz engedjem el

2023. nov. 4. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
8 doboz sör? :D Az már eleve 1600 (üres) kalória. HA csak nem vagy alkesz, ne így akarj meghízni, mert egy zsíros, vízes és pufihasú ember leszel. Ha meg alkesz vagy, hagyd abba, mert eléggé kontraproduktív amit csinálsz így.
2023. nov. 4. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Értlemszerűen minden ételt/italt bele kell számolni a kalóriamennyiségedbe, amit lenyelsz. Ha a sörrel nem csak öblögettél, hanem le is nyelted, akkor azt is. A 8 sör egyébként mindennapos?
2023. nov. 4. 16:17
 3/6 A kérdező kommentje:
többi nap több megy csak most máshogy alakult
2023. nov. 4. 18:08
 4/6 anonim válasza:
Mert mennyit iszol a "több" nap?
2023. nov. 5. 01:23
 5/6 A kérdező kommentje:
viszkit kb fél litert meg par dboz sört.Össze nem esek mert jól kajálok keményen edzek,hidratálom magam rendesen, meg enanthat-deca tartja az izmot rendesen.Eddig edzés elött ment nyelv alatt kis halotestin de nyomta a májat így a piaval egybekötve úgyhogy azt el kellet engedjem
2023. nov. 5. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Kamu
2023. nov. 5. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!