Szálkásítani szeretnék, valaki adna ötletet, hogy hogyan?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, eddig 7 évet cselgáncsoztam, jövőre kickboxozni szeretnék. Haverom mondta, hogy ne csak gyúrjak, hanem inkább szálkásítsak, mert attól gyors leszek, de ha erősítek, akkor lassabb. Ebből mennyi igaz? Kickboxban inkább szálkásítás? És azt mondjuk hogyan lehetne itthon pl fekvő, felülés stb vel?2010. okt. 19. 01:36
1/4 anonim válasza:
en ugy tudom
izomnoveles -> kevesszer nagy sullyal tolsz
szalkasitas -> sokszor kis sullyal
tehat pl fekvenyomsz 4x10-et 100kiloval akko sulyt novelsz
vagy 10x20-szor 25kiloval, akko szalkasodsz...
nyilvan ugyanez hasra kisebb szogben tolod a feluleseket de tobbet csinalsz
2/4 anonim válasza:
jónagy f@szságot mondott a haverod. mer ő aztán érthet ehhez 17 évesen. Ha 7 év judo után nem vagy szálkás, nemtom mitől lehetsz az.
kickboxhoz iszonyatlaza izomzat kell. spárga megy? én inkább erre gyúrnék.
azonkívül meg 7 év KS után illene tudnod, hogy tökmind1, ki hogy néz ki. nem a szálásabb nyer kickboxban, hanem a jobb.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat =)
2010. okt. 19. 07:07
4/4 anonim válasza:
ne hallgass az elsőre. hülyeséget beszél. nincs különbség szálkásító és tömegnövelő súlyzós edzés között. kaján kell változtatni(diéta) és aerob edzés(tempós gyaloglás,bicikli, ellipszis tréner).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!