Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyen nagyobb combom...

Hogyan legyen nagyobb combom és fenekem?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 154 centi és 53 kiló. Szeretnék nagyobb combokat és kerekebb feneket, viszont edzőterembe menni lehetőségem nincs. Mit kéne tennem? Itthon a négy fal között edzéssel mennyi időbe telne, mire látványos eredményt érnék el?

2023. aug. 23. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Szokásos: szeretnék jól kinézni, izmos lenni, esztétikus lenni, de konditerembe nem járok. Akkor mi a terv? Otthon ugrálni 25 perces igénytelen videókra cicanadrágban? Az izmos alsótesthez kettő dolog kell: progresszív súlyzós edzés és kalóriaszámoláson alapuló étrend. Nyilván valamilyen változást otthoni jógaszőnyeges fetrengésekkel és pucsítós guggolásokkal is el lehet érni, csak az a szint nevetségesen elhanyagolható egy konditermi edzésmunkához viszonyítva, plusz otthoni körülmények között eszközök nélkül a progresszió hosszútávon nem elérhető, saját testsúllyal meg kíváncsi vagyok, hogy hány hétig/hónapig lesz humorod céltalanul guggolgatni.
2023. aug. 23. 11:04
 2/11 anonim ***** válasza:
27%
a konditermek nem olyan rég terjedtek el, és előtte is voltak jó combok és jó fenekek, csak szólok
2023. aug. 23. 11:08
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Persze, voltak, de szép, definiált, ténylegesen izmos alsótestet csak a valamyilyen erőedzést végző sportolók érnek/értek el. Persze egy szinkronúszónak vagy egy táncosnak is lehet szép, vékony, sudár combja, csak az még nem izmos. Lehet egy tornásznak izmos lába, csak nem mindegy, hogy azt az atléta 15 év alatt éri el a torna által, vagy másfél év alatt a konditeremben. Nyilván lehet egészen izmos lábad súlyzós edzés nélkül is, de milyen érdekes, hogy akiknek izmos lábuk van, azok 99%-ának a súlyzós edzés által van izmos lábuk.
2023. aug. 23. 11:14
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
vegyél otthonra rudat és progresziohoz elég súlytárcsákat aztán akkor lehet otthon is nagy és izmos combod meg feneked
2023. aug. 23. 11:24
 5/11 anonim ***** válasza:
olvasd vissza atöbbi kérdést mert minden nap szinte jön valaki hogy hogyan legyen segge
2023. aug. 23. 11:38
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Egyél.
2023. aug. 23. 11:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Már hiányoltam ezeket
2023. aug. 23. 12:30
 8/11 anonim ***** válasza:
76%

szeretnék nagy combokat és kerek feneket meg szeretnék izmos lenni és esztétikus de edzőterembe nem mennék otthon meg nincsen progresszív súlykészletem viszont szivesen csinálok leggingsben napi 100 gugolást meg szivesen bohóckodok youtube videokra.

hát ez így nem fog működni még rövidtávon se

2023. aug. 23. 12:37
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Én sose értettem, hogy akinek az izom, a forma, az esztétika, a kinézet a fontos, de nem akar se konditerembe járni, se otthonra felszerelést venni, annak mi van a fejében. Ha én jó futó szeretnék lenni, akkor nem foci edzésre járnék, hanem eljárnék futni. Ha én jó úszó szeretnék lenni, akkor nem vízilabdázni járnék, hanem úszni. Ha te nagy és izmos alsótestet akarsz, akkor nem otthon kell ugrálgatni, meg eljárni biciklizgetni, meg hasonlók, hanem el kell kezdeni súlyokkal edzeni az izomcsoportokat. Ebben mi nem egyértelmű?
2023. aug. 23. 13:36
 10/11 anonim ***** válasza:
154 centi vagy és 53kiló olyan vékony azért nem lehetsz
2023. aug. 23. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!