Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítő életmód mellet évi...

Testépítő életmód mellet évi hány berúgás fér bele?

Figyelt kérdés

Az igazi kép szakadásig való ivásra gondolok ami után 2 napig azt se tudja az ember hogy melyik dimenzióba van .

Tudom hogy 0 az optimális de az élvezeteknek adni kell:)

2023. aug. 8. 23:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
én nekem finoman fogalmazva is nagyon nagyon hosszú ideig tartott ez a mindennapos ivászat IS,voltak lightosabbak,bar mas szerint az is durva,meg voltak durvábbak,amiket leírtál,100szónak is egy a vege full alkoholista voltam,mellette az egyetlen erenyem az volt hogy lejártam edzeni mindig heti 3 a legkevesebb volt.Mellette nem is vagyok raadasul naturál,és annyi tortent hogy orbitális belem lett,fejlodni fejlodgettem de ki tudja ha ez nem lett volna most hogy neznek ki.Ha eljutok most odaig hogy akar 1-2het eltelik ivas nelkul,bar ez eleg ritka,akkor gyorsan betoltodok,ugye a pia dehidratál keményen.Szóval naturálban szerintem nem fér bele ha fejlődni akarsz max tényleg az ilyen karácsony szilveszter fa.szom tudja mikor,párszor.Nem naturálban nyílván tudsz fejlődni akár napi szintu ivászatnál is.De inkább ne igyál és ne koxolj
2023. aug. 9. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!