Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem sikerül még sporttal se...

Nem sikerül még sporttal se "nagyobbítani" a fenekem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már évek óta edzek itthon fenékre. De még mindig nagyon lapos. Egy éve még súlyzokat is vettem hátha azzal majd könnyebben megy és több hatást érek el úgymond. De semmi. Nagyon lapos vagyok. Fontos lenne hogy nagy fenekem legyen, mert mellem semmi nincs. Gondoltam így hátha majd ki tudom egyenlíteni, ha értitek mire gondolok. De semmi. Ha csak ülnék és semmit nem csinálnék s úgy lennék ilyen lapos, akkor bele törődnék valahogy, de így a lelkemet is köpöm ki annyit edzek. Tegnapi edzés miatt is alig tudok járni olyan izomlázam van. Protein shaket is iszok, pedig már rendesen hányingerem van tőle. De semmi. Már kezdem feladni a reményt. Valaki volt hasonlo helyzetben vagy tud segíteni? Elore is köszönöm
2023. aug. 7. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Amíg semmit nem tudsz az edzéselméletről, a progresszív túlterhelésről, a kalóriaszámolásról, és amíg nem guggolsz 60-70 kilós munkasúlyokkal, addig pontosan min vagy meglepődve, hogy nem fejlődsz?
2023. aug. 7. 18:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Feltételezem nem igazán van rajtad felesleg. Van esetleg tapasztalatod róla, hogy hogyan oszlik el a testeden, hova hajlamosabb inkább felkerülni?

Szerintem növeld kicsit a kalóriabeviteled, hátha segít az izomépítésben. Ha rosszul oszlik el a plusz izom mellett a zsír, akkor később le tudod majd adni.

2023. aug. 7. 18:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Hiába "edzel", ha rossz gyakorlatokat végzel és azt is rosszul.
2023. aug. 7. 18:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem eszel eleget (önmagában fehérje nem elég) és az edzésmódszered sem feltétlenül jó. Az intenzitást kell növelni nem a volument. Azaz nem egyre többet kell edzeni hanem egyre nehezebb gyakorlatok kellenek (nagyobb súly pl.)
2023. aug. 7. 19:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Én már mindent növeltem.

Pár éve nagyon elszaladt velem a ló, akkor tényleg agyba főbe edzettem. Ezért mostmár tényleg nincs rajtam felesleg. Szeretnék most hízni hogy teltebb legyek, de nem megy. Enni se tudok, mert nincs étvágyam. Pedig tudom hogy kell

2023. aug. 7. 19:24
 6/10 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=EheJclVm4Q

https://www.youtube.com/watch?v=BhhV8gPmOdQ

Amíg ezt a két videót nem nézed meg, addig sötétben fogsz tapogatózni fejlődés terén.

2023. aug. 7. 19:32
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs étvágyad, akkor próbálj meg kalóriadúsabb cuccokat enni. Mogyorófélék, mogyoróvaj, sok tejtermék, zsírosabb húsok, stb...

Így igazából viszonylag kevés étellel is tudod fedezni a napi kalóriamennyiséget.

2023. aug. 7. 19:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja, kéne egy tömegnövelő étrend és olyan, jó megtervezett súlyzós edzés amiben van progresszió. Ha ezek nincsenek, hiába iszod a fehérjeshaket hányásig meg edzel összevissza, nem lesz fejlődés.
2023. aug. 8. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem keress fel egy személyi edzőt, aki táplálkozási tanácsokat is tud adni neked. Ha nem szeretnél erre kiadni pénzt, nézz utána a témának az interneten, youtubon is rengeteg videó van fent.
2023. aug. 8. 11:00
 10/10 A kérdező kommentje:

Az első videót nem engedi megnyitni

Mindennek utánanéztem és másnál valahogy bevált, ezért gondoltam nálam is befog

2023. aug. 8. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!