A gugolás a feneket kisebbíti vagy nagyobbítja? És mennyire erősíti a combot? Vanak olyan edzés feladatok amiktől nagyobb lesz a fenekem?
Figyelt kérdés
#edzés #Fenék nagyobbítás
2021. márc. 10. 13:21
1/7 anonim válasza:
Izmot építesz, tehát nagyobbítja. Kisebb akkor lesz, ha zsírt égetsz róla. Ahhoz kardió vagy HIIT kell.
3/7 anonim válasza:
A guggolás leginkább a comb elülső részét, és a feneket edzi. Hogy nőnek-e az izmaid, az edzés módjától, és az étkezéstől függ.
4/7 anonim válasza:
#2es mire jó az ugrókötél? Kissebbitesre vagy nagyobbitasra?
5/7 anonim válasza:
Az ugrókötél kardió,akkor?Kisebbíti
6/7 anonim válasza:
#5os basszus én fogyni szeretnék es nagyobb popsit akarok, már nőtt egy kicsit. Most kezdtem el ugrokotelezni most akkor lejjebb fog menni a fenekem, kisebb lesz? Mellette már edzéseket is csinálok, popsira is sok gyakorlatot szoktam
7/7 anonim válasza:
Nem fog összemenni ha popsira sok gyakorlatot végzel
Csak akkor menne össze ha csak ugróköteleznél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!