Budapesten vannak olyan klubok vagy társaságok, ahol depressziós emberek összejárnak együtt edzeni?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy az edzés jó a depresszió ellen. Sokszor demotivált vagyok, "normál" edzésre nem is szívesen megyek, így mindig halogatom. Ha lenne olyan társaság, aki hasonló problémákkal küzd, az lehet, hogy engem is motiválna, mert ha ők képesek rá, és bele tudnak vágni, akkor én is. Tud valaki ilyen helyet Budapesten belül?2023. aug. 6. 23:04
1/4 anonim válasza:
Nekem nem tett jót, speciel inkább belevitt, ráadásul még testképzavaros is lettem.
2/4 anonim válasza:
Engem akár egy edzés is kiüt a depresszióból, szóval nem teljesen tudom értelmezni a kérdést. :) Egyébként nem tudok ilyen klubbokról. Egy jó kis társaság meg alapból jó ellene.
3/4 anonim válasza:
Valszeg nincs ilyen.
Bár én depis személyiségként némelyik edzésről (küzdősport) úgy jövök haza, hogy már megint mennyire sz.r voltam, szóval a csuda tudja, tényleg jó ötlet-e .
4/4 A kérdező kommentje:
Akit érdekel, csinálhatnánk együtt egy közös klubot. Amolyan terápiás jelleggel.
2023. aug. 7. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!