Szoktatok depressziósok lenni? BŐVEBBEN LENNT!
Nekem az a véleményem hogy meg kell tanulni helyén kezelni a dolgokat,mert ha valaki ilyen szinten magába zuhan akár a visszaeséstől,akár az edzés kihagyásától annak előbb utóbb pofára esés a vége. Ha van egy életed amelyben nem a legfontosabb a sport csak hobbiként csinálod,akkor nem szabad ilyesmin idegeskedni,ha az életed a testépítés és erre akarsz alapozni akkor mindent alá kell rendelni.
Ott hagyod a melóhelyet és keresel olyat ahol nem kell bemenned ilyenkor melózni vagy bármi.
Mi lesz veled ha beteg leszel,ne adj' isten lesérülsz,vagy bármi gond lesz (ne legyen azt kívánom)ami miatt pl 1 évre abba kell hagynod. Nyugi egy-két edzés kihagyástól semmi bajod nem lesz ezt vagy elfogadod vagy változtatsz.
@bunkoparaszt:
ez nálam is van a meleg miatt. :)
én ha kihagyok egy edzést, mert pl nincs kedvem vagy valami közbejön, akkor én este vagyok rosszul, hogy nem edzettem aznap, kib@szott nagy bűntudatom van, amikor már lefeküdtem az ágyba, akkor gyötröm vele magam.:S
illetve, ha elmegyek bulizni meg inni, másnap érzem magam rosszul, hogy nem tudok edzeni, meg rongáltam a testemet:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!