Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A férjem, kb egy hónapja...

A férjem, kb egy hónapja sustanol injekciókat kap. Egy hete levert, szinte depressziós. Lehet ez a kúra mellékhatása?

Figyelt kérdés
Annyira levert, hogy az amúgy álomszerű házasságunkat, ahova most érkezett meg a baba, el akarja dobni, válni akar, nem érzi jól magát a bőrében, nem boldog...Én meg itt maradtam a hitellel, az 5 hónapos babával. Ha vége a kúrának észhez fog térni?
2010. szept. 7. 18:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem kamut kaphatott mert kúra alatt ilyen mellékhatás NEM jelentkezhet.A szusztának sőt semmilyen szteroidnak nincsenek ilyen mértékű pszichés hatásai.

Ha valaki elcseszi a levezetést akkor az elégtelen tesztoszteronszint miatt lehet,de azt írod hogy még csinálja a kúrát.

A kérdésem az lenne hogy mennyit szúr és nem e szúr mellette decat is?Ha igen mennyit?

Mivel:a deca durabolin nem tesztoszteron készítmény de a szervezet termelését lekapcsolja.Vagyis mellette tesztoszteront kell bevinni.Ha a bevitt tesztoszteron kevés akkor lehetnek ilyenek.

A kérdésre válaszolva ha abbahagyja a kúrát és JÓL vezeti le akkor normális lesz.

2010. szept. 7. 18:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Én csak egy fajta dobozt láttam a hűtőben, szerintem csak azt kapja, piramisban, vagy mi...Akkor lett ilyen amikor a héten 3 szurit is kapott. Azt mondta fog még kapni HCG-t is.
2010. szept. 7. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Magyarul ha csak szusztát szúr biztosan nem az okozza.Férfiaknál a gyerek miatt gyakori a depresszió.Tedd fel a kérdést a családi kapcsolatok témakörben a szteroidos cucc nélkül és akkor másik oldalról is megvizsgálhatod a dolgot
2010. szept. 7. 18:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt mondta hogy még egy hónap a kúra... De lehet kap mást is, nem tudom, nem én adom be neki...
2010. szept. 7. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:

HCG a kúra levezetéséhez kell.Ha csak ezt bökte nem hiszem hogy emiatt van bár nem ismerem a forrásait honnan szerezte a cuccot.Kamunál lehet előfordul ilyen de még soha nem hallottam tesztoszteron kúra alatt hasonlóról sem.

Potencia rendben van nála?Mert ha nincs akkor tesztoszteron termelés a baj,és meg is van a probléma

2010. szept. 7. 18:26
 6/7 A kérdező kommentje:
2 hete hozzám sem ért, pedig nekem most kezd visszatérni a libidóm a szülés után....Most néztem meg az előzményeket a gépén és a deca-nak is utána járt, olvasott róla, lehet azt is kap.
2010. szept. 7. 18:28
 7/7 anonim ***** válasza:

hát heti 3 bökés mellett nem lehet a deca a baj.Az elég tesztó.Meg heti 3 szuszta ha kamu akkor is iszonyatosan sok.

Ez egy 4 komponensű szteroid(vagyis olyan mintha 4 szert szúrna egyszerre)250mg/ml hatóanyag-tartalommal.Na most ezt akárhogy nézem heti 750!!!mg tesztoszteron.Vagyis a fiziológiás dózis 15xét viszi be MINIMUM.

Iszonyatos mennyiség.

De depressziót nem okozhat

2010. szept. 7. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!