Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hülyén hangzik, de ha lefogyok...

Hülyén hangzik, de ha lefogyok, izmosabb lesz a combom mint hízás előtt?

Figyelt kérdés

8 évvel ezelőtt: 10 kiló feleslegem volt, nuku mozgás.

Elmúlt 5 évben: 50 kiló súlyfeleslegem lett, elkezdtem rengeteget sétálni. Étrendemen nem változtattam, maradt az 50 kiló túlsúlyom.

Jelenleg: 40 kiló még rajtam van, pár hónapja életmódot váltottam. Amint visszafogyok a régi önmagamra (illetve még azon is túl, hogy átlagos testalkatom legyen) nagy valószínűséggel magamhoz képest izmosabb lesz a combom, illetve a vádlim, nem?

Azt tudom, hogy idővel nem lesz ugyanolyan erős, ha nem csinálok erősítő gyakorlatot. Viszont az az izom ami feljött ez alatt az 5 év alatt, nem fog teljesen eltűnni. Pl régebben is súlyzóztam, abbahagytam, de még mindig erősebb vagyok ahhoz képest amikor kezdtem (és még a sok háj ellenére is látszik, ha befeszítem a karomat.)

Szóval valaki felvilágosíthatna, vagy ha van esetleg tapasztalata, leírhatná nekem hogy ez hogyan működik.

2023. júl. 7. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Fogyás közben nem leszel izmosabb, de ha leadod a zsírt jobban látszódik az izom. Mondjuk a comb az tipikusan olyan hely, ahol nehéz annyira izmosnak lenni és mellé annyira vékonynak (zsírmentesnek), hogy rendesen látszódjon az izomszeparáció. Az több év munkája.
2023. júl. 7. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Fogyás alatt izmot is veszít az ember. Rendszeres edzéssel is max szinten tudod majd magad tartani, ha ténylegesen jelentős a kalóriadeficited.
2023. júl. 7. 14:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Edzés nélkül senkinek nem lesz semmilyen testrésze izmosabb, pláne nem kalóriadeficitben.
2023. júl. 7. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Izmosabb nem, viszont jobban fognak látszani az izmaid. Izmosabbnak fogsz tűnni, de az, hogy fogyás mellett izmot építesz, annak közel 0% lesz az esélye.
2023. júl. 7. 15:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Látom nem mindenkinek sikerült értelmeznie a kérdést.
2023. júl. 7. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:

De sikerült mindenkinek értelmezni a kérdést. De, elolvastam most 3x is egymás után, hátha velem van a probléma.

Továbbra is azt írom, hogy: Közel 0kg izmot építettél 5 év alatt úgy, hogy +40kg jött fel.

Figyeltél a kalóriabevitelre? Ettél elég fehérjét? Minden szetted bukásig/bukáshoz közeli volt? Aludtál minden nap 7 órát naponta? Volt progresszió az edzésedben? Tekintve, hogy írtad is, hogy az étrendeden nem változtattál..

"régebben is súlyzóztam, abbahagytam, de még mindig erősebb vagyok ahhoz képest amikor kezdtem"

Meglepő is lenne, ha nem lennél erősebb +40kgval..

Nem tökmindegy egyébként? Ha azt írjuk, hogy nem, akkor le sem fogsz fogyni? Fogyj le, és meglátod, addigra is legyen ez motiváció.

2023. júl. 7. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!