Szeretnék elkezdeni futni, de félek, hogy jobban lefogyok! Mit tegyek?
Minőségi ételekből egyél, és abból sokat. pl sok fehér hús.Nyilván zsírban és szénhidrátban gazdag ételeket is ehetsz, de csak nasi szinten.
táplálkozz rendszeresen, 3000 kcal fölött. És mellé még futás. Ennél többet nagyon nem tudsz tenni, szerintem.
Első, nem tud többezer kcalt bevinni fehérjéből... Csak egypárszázat, mint mindenki, aki normálisan eszik. Szükség van sok szénhidrátra vagy zsírra energiaforrásként. A futók s általában az emberek inkább az elsőt választják, de van, aki a másodikat.
Részvétem a csuklódért, az enyém csak eltört s műtve volt, de eddig megy a súlyzózás, max. néha fáj, de tuti megerősödik. Talán nem ártana egy gyógytornásszal konzultálni, vagy már tuti, hogy nincs mit tenni a csuklóddal, nem lehet megerősíteni? Hasra és lábra attól még edzhetsz, de a többihez sajna a csukló is kell.
A futás nem rossz ötlet, a keringési rendszernek is jó s futni teljesen normális dolog, ha a civilizált ember sokszor béna is benne.
Sprintelj, ha fejlettebb izomzatot akarsz. Bár eddig biztos eljutottál. A hosszútávfutás nem szokott izmos alakot eredményezni, viszont az állóképességnek jó.
Az tuti, hogy nem fogyhatsz, ha eleget eszel, de ez lehet, hogy neked nem egyszerű, nem tudom. Az egy dolog, hogy nehezen zsírosodsz genetika miatt, de ha nem eszel deficitben, nem fogyhatsz, enyhe többletben s terhelés mellett pedig izmosodnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!