Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fog lógni a bőröm ha lefogyok...

Fog lógni a bőröm ha lefogyok 9 kg-t?

Figyelt kérdés
172 cm vagyok,és 78 kg, súlyos edzést csinálok,de mostanában nem figyeltem a kajára,ettem össze vissza mindent és kicsit elszabadultak az idomok. Egész pontosan 9 kg-t hívtam,és azt akarom leadni.

2022. nov. 1. 22:42
 1/10 A kérdező kommentje:
*súlyzós edzést
2022. nov. 1. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

kétlem, 9 kiló nem akkora szám

általában brutál fogyásoknál van ilyen, de ott is van néha hogy a bőr nagyon jól adaptálódik

2022. nov. 1. 22:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát jól van akkor,amúgyis edzek,meg én lassan akarom leadni,kb havonta másfél kg-ot.
2022. nov. 1. 23:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem 20 kilóról ment le 9.
2022. nov. 1. 23:02
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Dehogy fog, olyan hülyeségektől paráztok, hogy megáll az ész.
2022. nov. 2. 00:43
 6/10 anonim ***** válasza:
44%
Hány éves vagy ?
2022. nov. 2. 07:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

9 kilótól nem fog lógni, ez 100%.

Nekem 30 kg után sem.

2022. nov. 2. 08:03
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Azért arra is gondolj hogy nem biztos hogy 9kg híztál csak zsírban.. lehet az izmod is nőtt az izom pedig nehezebb mint a zsír! Lehet innen a plusz kilók
2022. nov. 2. 14:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát ennek a zöme bizony zsír,mert mostanában egésznap ettem, legfőképp édességet,igazából nem lettem olyan nagyon kövér,meg inkább a csípőmre ment. Viszont zavar,és leszeretném adni.
2022. nov. 2. 14:26
 10/10 anonim ***** válasza:

Én 18 kilót adtam le, de nekem se lóg a bőröm. Hasonló módon híztam meg én is, edzés mellett nem figyeltem semennyire se a kajára.

Nem tudom, hogy mennyire van összefüggés de a környezetemben is és rengeteg videóban különböző embereknél inkább láttam azt, hogy a mostmár nagyon izmos/vékony, de régen huzamosabb ideig vagy akár szinte egész életében túlsúllyal küzdőknél van az, hogy fogyás után lóg a bőr. Meg náluk azért nem 9 kilókról volt szó. De aztán ott is van kivétel, mert ismerőseim között is volt akinek még úgyse lógott 20 kiló mínusz után, hogy gyerek kora óta túlsúlyos volt.

A lényeg hogy neked szerintem biztos nem kell tartanod ettől!

2022. nov. 5. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!