Ha lefogyok 140 kilóról ideális súlyra, akkor fog lógni a bőröm, vagy ez még nem az a kategória?
-50 kg körül már nagy eséllyel lesznek megereszkedett részek igen. De jobb mint elhízottnak maradni. Nem bántasból írom, csak tapasztalatból. Én 170-ről fogytam 67kg-ra.
És ha akarod, le is szedetheted a megmaradt bőrt. Ha dokumentálva van az eredeti súlyod háziorvosnál, min. fél évig tartod a lefogyott súlyt igazoltan, és a bmi-d 12 ponttal csökkent, tb is támogatja a műtétet.
A szülés teljesen más téma, és sokszor ott sem megy vissza a bőr. A lassú fogyás sem garancia semmire. Kollagént lehet szedni közben, de 50 kg felesleg leadása mindenképp meg fog látszani. Ahogy a hízás is meglátszik, striák miegymás. Azok amúgy a bőr visszahúzódásával sem tűnnek el, csak elhalványodnak és beráncosodnak.
De: mindez még mindig jobb, mint a túlsúly miatti betegségek, hogy rosszabbat ne is említsek.
Ha 130 kilóból valaki 50et fogy, esélytelen, hogy ne lógjon a bőre.
Nemtudom miből gondolod, hogy 130kilós havernek tuti sikerülne. Irreális.
attól függ mennyi idő alatt, közben teszel e ellene és mennyire fogysz. ha 2 méteres vagy és 100 kiló az ideális súlyod, akkor meg se érzi a bőröd. ha 150 centis vagy akkor tuti
én 23 évesen eddig 33 kilót adtam le, összesen 2,5 év alatt. combnál, karnál vannak striáim, semmi lógás (habár te azért idősebb vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!