Ez a bicikli tempó milyen kategóriába tartozik?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szoktam menni pár naponta kerékpározni, 20-25 kilómétereket letekerek, és ezt beszoktam vinni a kalóriabázisba, de nemtudom, hogy jól csinálom-e? Szóval van az a mező, hogy "mit sportoltál?" és beírom az időt, meg van többfajta példáúl lassú tempó, közepes, gyors, intenzív. Én a közepesre szoktam menni, hogy ne számoljon több kalóriát ha hibásan használom. Van km mérőm és úgy 23-26 között szoktam haladni, ez függ a széltől meg lejtő, emelkedő stb de így ez az átlag. Szerintetek ez melyik kategóriába tartozik? Egyáltalán miért nincs odaírva? Előre is köszi.2020. jún. 4. 20:22
1/1 anonim válasza:
A kalóriabázis a bringát nagyon túlszámolja sajnos.
Én annak idején úgy csináltam, hogy regisztráltam a runtastic.com-ra, letöltöttem hozzá az appot telefonra, és azt futott, amíg tekertem.
A végén kijelezte a kalkulált kcal égetést. És a kalóriabázisban nem a valós időt adtam meg, hanem egy olyan időt bármelyik tempó alatt, ami ezt a kcal értéket adta ki.
Sokszor volt, hogy pl. másfél órás tekerésnél a kalóriabázison csak egy órát állítottam be, mert az hozta ki az adott értéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!