Szerintetek ez a bicikli milyen kategóriába tartozik?
már 2 éve használok ilyet de nemtudom hogy melyik kategórai xc től szerintem kicsit agresszívabb de trail nek meg nem mondanám szerintetek?
2. : már kb másfél éve versenyzem ezzel a kerékpárral nekem nem az a célom hogy hitegessek itt mindenkit és nem is igazán érdekel hogy mit hiszel és mit nem csak szimplán meg akartam tudni a kategóriát amibe tartozik név szerint. Nem tudom hogy ilyen mentalitással hogy lehet hozzáállni egy kérdéshez de ha neked jó akkor nyugodtan :D
Thank you first ! :D
Te csak veszekedni akarsz 2. ?
Uram isten :D hogy lehet így élni es ekkora parasztként élni az életed? Hogy nem tudsz egy választ se adni normálisan feltettem a kérdést mert meg akartam hallgatni különböző !hozzáértők! Véleményét de magyar országon ez se megy mert neki állnak kötözködni az emberrel xD igazán büszke lehetsz magadra
Látod zoligyerek meg tudta válaszolni a kérdést és nem volt paraszt woww!
Zoligyerek 👍
Wow tényleg? Mtb? Erre most kellett rájönnöd? Eddig attól féltél hogy országúti?
Már az első megválaszolta hogy trail bike, azért ilyen a stílusom mert ennyit nem tudtál megkeresni googlen és még neked jár a szád. Persze hogy amatőrnek néztelek egy ilyen kérdés után és mint olyanról, nem feltételezném hogy ilyen bringát használ. De mindegy nem veszekszek. Te meg gyakorold a googlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!