Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha abbahagyom a proteint...

Ha abbahagyom a proteint lefogyok?

Figyelt kérdés
Hízni akartam, kb 4 hónapja iszom a proteint cukrokkal, hiztam is 4 kilót. Abba szeretném hagyni, de félek vissza lefogyok. Ha banánturmixxal helyettesítem az jó? Banán, tojás, tej vagy tejszin, valami ilyesmirol hallottam. És persze ennek is mellette rendes kajat, lehetoleg sokat. A turmixot csak hetente 3-4 x innám. Esetleg valami hizlalo turmix?

2015. aug. 26. 23:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Már nem azért de a hízáshoz minek fehérjepor? Egyél sok szilárd kaját. Ha nagyon nehezen hízol akkor se sima kristálycukrot egyél, inkább mézet, banán jó ötlet, gyümölcsök. Mellette edzel is valamit?
2015. aug. 26. 23:43
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem edzek mellette. Egyébként tényleg sokat segített a hízásban a fehérje.
2015. aug. 27. 00:04
 3/16 kovpet ***** válasza:

Minek akarsz hízni? Zsírt felszedni nem jó. Vagy izmosodást értettél a hízáson?

A tojást ugye nem nyersen gondoltad? Csak mert az nem jó, nem hasznosul rendesen és szalmonellát is kaphatsz tőle.

2015. aug. 27. 08:12
 4/16 anonim válasza:
Szia zsirosodtal vagy iznosodtal is?
2015. aug. 27. 08:20
 5/16 A kérdező kommentje:
zsírosodtam. Szeretnék még hízni mert elég magas vagyok a súlyomhoz képest. De proteinnel már nem akarok. Nem egészséges annyira azt hallottam.
2015. aug. 27. 10:58
 6/16 anonim válasza:
100%

Protein, magyarul fehérje egy szerves anyag, ez van a kajában, ebből épülnek fel az izmaid mi a halálf**záért lenne káros? Ez csak a kajának egy sűrített formája, hogy nagyobb mennyiségű fehérjét kissebb adagban legyél képes elfogyasztani, ez nem szteroid, nem lesz semmi bajod tőle.

A fogyáshoz visszatérve, csak akkor fogsz lefogyni, ha a napi kalóriaszükségleted alá esel, ha megtartod továbbra is akkor nem fog történni semmi, de én azért ajánlanám az edzést, az izmos test mindenképpen jobban néz ki, mint egy elhízott.

2015. aug. 27. 11:09
 7/16 kovpet ***** válasza:

Az angol protein szó magyarul fehérje. Nem hogy nem egészséges, hanem esszenciális tápanyag, magyarul nélküle az embernek annyi.

A zsír meg ronda. Mindenki leadni akarja, nem felszedni. Te se tedd.

2015. aug. 27. 11:11
 8/16 A kérdező kommentje:
És a szénhidráttal mi a helyzet? Mert én azzal keverem. Van a mérő a proteinben, ket olyan adag szenhidrat es egy olyan adag protein. Így iszim. Oké, hogy nem szép a zsír, de rajtam nincs!! Nem akarok zsíros lenni, de rettenetesen vékony vagyok. Most vagyok 48 kg és és majdnem 180 cm. Értitek már?..
2015. aug. 27. 11:23
 9/16 anonim ***** válasza:

1. Menj orvoshoz, mert nem normális a súlyod.

2. Olvass utána az alapoknak, mert sötétség van nálad.

2015. aug. 27. 11:26
 10/16 kovpet ***** válasza:

Igen, vékony vagy. De ha zsírt teszel magadra, akkor rosszabbul nézel majd ki. Ha izmosabb lennel, az javítana a kinézeteden. Persze kis zsír nem baj, de célzottan zsírosodni hiba lenne.

Meg a sok cukortól kialakulhat cukorbetegség is, tehát csak módjával.

2015. aug. 27. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!