Miért plötyhedt a mellem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, javarészt edzős lányok vagy fiúk válaszát várom lány vagyok és fogyózásképp kezdtem el edzeni már egy ideje azóta megy is le szépen a kiló viszont a mellemnél észrevettem, hogy valamiért ott nem feszesedik. Mit csinálok rosszul?2023. ápr. 26. 08:24
32/42 A kérdező kommentje:
Utána néztem, jónak tűnik ebből szerinted mennyit kellene csinálni így még hogy nem csináltam ilyet.
2023. ápr. 26. 18:03
33/42 anonim válasza:
Azt meg kérdezhetem, mennyi ideje edzel? És a súlyzóid milyenek? Fix súlyok vagy szerelhető?
34/42 anonim válasza:
Először próbáld ki,hogy birod e csinálni. Ha igen, akkor csinálj ötöt. Próbáld felmérni az erő szinted
35/42 A kérdező kommentje:
Fix súly és legalább fél éve
2023. ápr. 26. 18:17
36/42 A kérdező kommentje:
Okés
2023. ápr. 26. 18:17
37/42 anonim válasza:
Nem is fog feszesedni. Ahogy fogsz, egyre kisebb, "plötyhedtebb" lesz, mivel zsírszövet.. Mit gondolsz, miért van minden fitness modellnek szilikon csöcse? Az hogy te edzel mellre nem befolyásol semmit, nem is értem miért mondják, vagy hogy gondolják hogy attól feszesedne? Meg persze napi 10 perc idő ráfordítással amúgy sem kell izmosodástól tartanod, de ebbe inkább bele se megyek.
38/42 anonim válasza:
"Húzódzkodásnál én akkor érzem, hogy a mellkas felső része dolgozik"
Mi a faaax, ilyen miért akar tanácsot adni?
39/42 anonim válasza:
Húzódzkodás mellre? Meg tolódzkodás tricepsz gyakorlat? Most jól levettetek az életről b+. Vak vezet világtalant.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!