Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért plötyhedt a mellem?

Miért plötyhedt a mellem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, javarészt edzős lányok vagy fiúk válaszát várom lány vagyok és fogyózásképp kezdtem el edzeni már egy ideje azóta megy is le szépen a kiló viszont a mellemnél észrevettem, hogy valamiért ott nem feszesedik. Mit csinálok rosszul?

2023. ápr. 26. 08:24
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Otthon edzem egyébként súlyzókkal, egyébként köszönöm a videót.
2023. ápr. 26. 10:59
 12/42 anonim ***** válasza:
58%

Milyen gyakorlatokat végzel? Most kérdésedhez kapcsolódva a mellre végzett gyakorlatokat kérdezem.

Csak súlyzó vagy saját testsúlyos gyakorlatokat is végzel?

2023. ápr. 26. 12:18
 13/42 A kérdező kommentje:
Súlyzós és saját testsúlyost is.
2023. ápr. 26. 12:23
 14/42 anonim ***** válasza:
0%

Értem. Én szinte csak saját testsúlyosakat végzek, ezek közül a húzódzkodás és fekvőtámasz, melyeknél érzem, hogy az a rész is dolgozik.

Próbálok valami jó ötletet adni Neked, de lehet, hogy mindent csinálsz, amiket én meg tudok említeni.

Még ami eszembe jut, fekvenyomás. Ezt is csinálod?

2023. ápr. 26. 12:58
 15/42 A kérdező kommentje:
Szerintem, nem baj ha elmondod mit csinálsz mert lehet én kihagytam azok közül valamilyet. Egyébként mindig nézek új mozdulatokat, csak én nem vagyok nagyon jártas benne így nem mindegyikkel merek kisérletezni.
2023. ápr. 26. 14:04
 16/42 anonim ***** válasza:
0%

Oké. :) Fekvenyomást mellre egy edző nő ismerősöm úgy magyarázta, hogy a fekpad csak 45°-ban legyen döntve és úgy végezni a gyakorlatot. A súly az ugye egyéntől függ. Azt nem tudom, hogy mekkora súlyokat használsz.

Van még a tárogatás, az is fekpadon két egykezes súlyzóval.

Húzódzkodásnál én akkor érzem, hogy a mellkas felső része dolgozik, hogy ha a tenyerem magam felé néz és úgy húzom fel magam az állványo , vagy ahová kapaszkodni tudok.

2023. ápr. 26. 14:11
 17/42 anonim ***** válasza:
61%
A mell alapvetően zsír, ha fogysz, az is fogyni fog. Nem tudsz olyan ütemben izmosodni, hogy az kitöltse az elfogyó zsír helyét. Szóval igen, a melled nem fog feszesedni az edzéstől.
2023. ápr. 26. 14:52
 18/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm 16 -os az a gon hogy én otthon edzem esetleg tudnál rá adni egy két tippet hogy a felső mell résznél a felhúzást mivel cserélhetném ki? Mert rudam nincs itthon. :/

17- tisztában vagyok vele, viszont azzal is hogy igenis fog feszesedni ha nem is teljesen akkor valamennyire, mert izom fog épülni a zsír helyett alatta mivel ez olyan mint egy ruha. Csak jó edzéssel és edzéstervvel tud nőni mert jól kell csinálni hozzá a feladatot, és itt is leírom hogy azért kértem pont segítséget mert elakadtam.

2023. ápr. 26. 16:26
 19/42 anonim ***** válasza:
58%
16-os vagyok. Felhúzást esetleg úgy, ha két egykezes súlyzóval csinálod, de mennyi súlyod van otthon? És mekkora súlyokkal edzel? Felső mell részre még átgondolom, milyen gyakorlatokat tudnék javasolni.
2023. ápr. 26. 16:42
 20/42 A kérdező kommentje:
2 kgs súlyzóm van még van egy 3 kg-os meg egy 15-ös.
2023. ápr. 26. 16:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!