Ma 700 kalóriával többet ettem, de megcsináltam egy 1000 kalóriát elégető edzést.Így nem fogok hízni?
Figyelt kérdés
Interneten volt fent egy ilyen 1 órás edzés, nagyon kemény volt, de így nem rakódik le amit ettem ?2023. ápr. 19. 18:07
1/5 anonim válasza:
Szerinted a hízás egyik napról a másikra történik? Szerinted egyetlen nap kalóriaegyenleg mit számít? Szerinted ha egyik nap nem vagy kalóriadeficitben, akkor azonnal le is rakódik a testzsír?
2/5 anonim válasza:
1 órás edzéssel 1000 kalória?
1 óra intenzív futás kb. 400-500 kalória. Na akkor szerinted egy interneten lévő edzés eléget 1000 kalóriát? Ha a harmadával számolsz, még lehet, hogy akkor is túlbecsülöd.
Egyetlen 1 rossz napon pedig semmi sem múlik. Ez így alakult, legközelebb figyelj oda jobban. Egyik napról a másikra nem tudsz zsírt felszedni.
3/5 anonim válasza:
1 óra otthoni edzés 1000 kalória, jó vicc :D Ennyit még vért izzadva teremben nagy súlyokkal sem égetsz el 1 óra alatt, vagy ha kirohanod a beléd akkor se. Nem ám egy otthoni internetes bohóckodással.
4/5 anonim válasza:
Nekem néha bepörgeti az anyagcserémet ha többet eszek és még fogyok is :D
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!